Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Cepler açılıyor, duraklar oturtuluyor!

Cepler açılıyor, duraklar oturtuluyor!

Zonguldak’ı EreÄŸli ilçesinde farklı adreslerde süren çalışmaları yerlerinde incelediÄŸini belirten ilçenin Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kışla-Kepez yolu güzergahında 25 cep açma çalışmalarının devem ettiÄŸini, 17 noktaya ise yolcu bekleme duraklarının monte edileceÄŸini bildirdi.


Uysal, EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu aracılığı ile yapılan yazılı açıklamada, Kışla Mahallesi Potbaşı mevkisinde daha önce Eski Åžantiye alanı olarak kullanılan 22 dönümlük alan üzerinde yapılan “Çocuk Oyun Dünyası”nın kısa süre içinde hizmete gireceÄŸini söyledi.
Modern figürlü oyun grupları, yapay çim tepeleri, yüksek tırmanma oyun grubu, özel çocuklar için oyun grubunun yanı sıra büfeler, tuvaletler, oturma grupları ve 140 araçlık otoparkı bünyesinde barındıran Çocuk Oyun Dünyası’nın hizmete açılması için son rötuÅŸların yapıldığını anlatan Uysal, “Ä°lçemizin giriÅŸi daha modern bir görünüme kavuÅŸtu. Çocuk Oyun Dünyamız ilçemize çok yakışacak” dedi.
Cepler açılıyor, duraklar monte ediliyor
Uysal gün içinde ise Kışla- Kepez güzergahında yapımı süren yeni cep yerleri ve montaj çalışmaları başlayan yeni durak yerlerinde de incelemelerde bulunduğunu ifade ederek şöyle dedi:
“Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Hüseyin AÄŸlar, Deniz Koca ve ilgili daire müdürlerinden bilgiler alan Uysal, söz konusu güzergah boyunca özellikle toplu taşıma araçlarının yolcu alıp, indirdiÄŸi noktalarda yaÅŸanan sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalar sürüyor.
Kışla’dan baÅŸlayarak Kepez tepesine kadar olan bölge de karşılıklı 25 yeni cep yeri açılma iÅŸleminin tüm hızıyla sürüyor. Yeni cep çalışmalarının yanı sıra belirlenen 17 noktaya da yeni yolcu bekleme durakları monte edilmesi çalışmalarına baÅŸlandı.”
Sakindere, Kavaklık ve Balı’da inceleme
Uysal, Sakindere’deki altyapı, Kavaklık Mahallesi’nde süren asfalt çalışmaları ve Balı Mahallesi Gökme Sokak mevkisinde muhtarlık ve mahalle sakinlerinin isteÄŸi üzerine 3 yüz metre kare kapalı alanda niÅŸan, düğün gibi etkinliklerin yapılacağı sosyal tesis çalışmalarını da incelediÄŸini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo