Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAM AĞAÇLARI... YEMEK... FASIL... ŞİMDİDE; KAHVALTI ŞÖLENİ..!

ÇAM AĞAÇLARI... YEMEK... FASIL... ŞİMDİDE; KAHVALTI ŞÖLENİ..!

Şimdi de Pazar günleri ise ‘Kahvaltı Şöleni’ organize edilmeye başlandı.


Erdemir Mühendisler DerneÄŸi lokalinde, yaz mevsimi dolayısıyla daha çok tercih edilen dış mekanında da çeÅŸitli etkinlikler yapılıyor. Alınan bilgiye göre, dernek yönetiminin aldığı karar doÄŸrultusunda, 250 kiÅŸi kapasiteli açık alanındaki çalışmalar tamamlandı. Gün boyu yemekli etkinliklerin gerçekleÅŸtirilen dernekte, Pazar günleri ise ‘Kahvaltı Şöleni’ organize edilmeye baÅŸlandı.
Yılların getirdiği deneyimlerin faaliyetlere yansıtılan dernekte, Pazar günleri müşterilerine sunduğu serpme kahvaltısında yaklaşık 20 yiyecek seçeneği sunuluyor. Aynı anda müşteri tercihine göre yöresel gözleme de pişirilen lokalde, bu vesileyle nostalji yaşatılmış oluyor.
Dernekte ayrıca çam ağaçlarının kokusu altında Çarşamba akşamları açık alanda canlı müzik eşliğinde fasıl dinletisi sunuluyor. Her Cuma ise gitar ve bağlama eşliğinde aile ve dostlarınızla keyifli saatler geçirebiliyorsunuz.
250 kiÅŸilik kapalı alanda da düğün, niÅŸan, yaÅŸ günü, kına ve benzeri özel gün kutlamaları yapılabiliyor. Erdemir Mühendisler DerneÄŸi’nin söz konusu hizmetlerinden faydalanabilmek için derneÄŸin (0372) 329 27 80 ve (0532) 463 76 25 nolu telefonları aracılığıyla rezervasyon yaptırabiliyorsunuz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo