Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE TURNUVA İLE DİKKAT ÇEKTİLER

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE TURNUVA İLE DİKKAT ÇEKTİLER

Karadeniz Ereğli’de “24 Temmuz Basın Bayramı Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası” düzenlendiği bildirildi.


 

Müftü Mahallesi Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilardo Salonu sahibi Cüneyt Solukcu, “basından sansürün kaldırılması” dolayısıyla gazeteciler tarafından bayram olarak kutlanan günü önemsediklerini söyledi. Solukcu, aynı zamanda ilçedeki 3 bant bilardo sporcuları arasında basın mensuplarının da bulunduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:
“Camiamızda gazeteci Fikri Kapan ile basın çalışanı Ersay Gönüllü arkadaşlarımızın bulunması, düzenlediğimiz turnuvayı daha da anlamlı hale getirdi. Turnuvamıza katılan 20 sporcu, kura çekimi sonucu eşleşti. Salonumuzdaki 4 oyun masasında 40 sayı üzerinde oynanacak karşılaşmalarda rakiplerini yenen sporcular bir üst tura yükselecek. ‘Nakavt’ denilen eleme sistemi ile sürecek karşılaşmalarda ilk 4’e giren sporcularımıza plaket takdim edeceğiz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.”
İLKTUR EŞLEŞMELERİ
Bu arada, yine sporcular tarafından çekilen kuralar sonucu ilk tur eşleşmeleri şöyle oluştu:
Cüneyt Solukcu-Hasan Yavuz, Muhittin Koç-Ersay Gönüllü, Mevhar Ecer-Ersin Göben, Muhammet Köktürk-Hanefi Çağ, İbrahim Göktekin-Canberk Çömeten, Uğur Kuşcuoğlu-Serkan Fitöz, Selçuk Özçiçek-Süleyman Birinci, Burak Yaman-Alper Alpago, Mehmet Göktekin-Orkan Basmaz, Tarkan Akgün-Fikri Kapan.
26 Temmuz’da başlayacak turnuvanın final karşılaşması 28 Temmuz Pazar günü oynanacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo