Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BÜYÜKBURÇ, HAYATINI KAYBETTİ!..

BÜYÜKBURÇ, HAYATINI KAYBETTİ!..

Erol Büyükburç’tan çok üzücü haber geldi. Türk popunun efsane ismi Erol Büyükburç bugün evinde ölü bulundu. Erol Büyükburç’un ölümü sanat dünyası ve sosyal medyada büyük üzüntüyle karşılandı.

Türk pop müziÄŸinin en ünlü isimlerinden 79 yaşındaki Erol Büyükburç Ä°stanbul Etiler’deki evinde ölü olarak bulundu. Polis  Erol Büyükburç’un evinde olay yeri incelemesine baÅŸladı. Büyükburç da herhangi bir darp ve yaralanma izi bulunmadığı belirtildi. Erol Büyükburç’un kalp ve ÅŸeker rahatsızlığı olduÄŸu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine sanatçının BeÅŸiktaÅŸ Bebek  YokuÅŸu’ndaki evine giden polis ve saÄŸlık ekipleri, 79 yaşındaki Büyükburç’un  hayatını kaybettiÄŸini belirledi. Büyükburç’un kesin ölüm nedeninin, incelemelerin ve Adli Tıp  Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı bildirildi. 
 
Yakınlarının telefonla ulaÅŸamayınca Büyükburç’un evine gittiÄŸi öğrenildi. Çilingir yardımıyla kapının açıldığı, Büyükburç’un cansız bedeninin bulunduÄŸu belirtiliyor. Büyükburç’un kalbinde 3 stent bulunuyordu.
 

YARIN KONSER VERECEKTÄ°

Erol Büyükburç 13 Mart 2015 Cuma günü (Yarın) Bursa’da konser verecekti. Etkinlik "Türk pop müzik tarihinin en önemli ve kendine özgü figürlerinden biri olan Erol Büyükburç hayranlarıyla buluÅŸuyor" sözleriyle duyurulmuÅŸtu.
 

’DÃœN AKÅžAM ÅžAKALAÅžTIK’

Erol Evgin, dün akÅŸam oÄŸlu Murat Evgin’in dinletisi olduÄŸunu, Erol Büyükburç’un de dinletiye katıldığını söyledi. OÄŸluyla telefonla konuÅŸtuÄŸunu kaydeden Erol Evgin, "Gayet iyiydi" dedi. Murat Evgin Habertürk’e yaptığı açıklamada, "Dün akÅŸam birlikteydik, ÅŸakalaÅŸtık, hiçbir ÅŸeyi yoktu" dedi.

Murat Evgin ölüm haberinin ardından çok üzüldüğünü belirterek instagramda ÅŸu mesajı yazdı: Hayatta rahmetli Erol Büyükburç’cun son akÅŸamını beraber müzik dolu, sohbet dolu geçirmek varmış.

EŞİ VE KIZI HAYATINI KAYBETMİŞTİ
 
1936’da Adana’da doÄŸan Erol Büyükburç 60’lı yılların en sevilen Pop Starı’ydı. Ä°lk albümü Sevgi Çiçekleri 1975 yılında müzik marketlerinde yerini alırken, 1981 yılnda ise Sen Varsın adlı albümü çıktı. Erol Büyükburç, bu albümündeki Sevemem ÅŸarkısı ile ün kazandı. ’Öp Beni’,’Little Lucy’ ve ’Haydi Gençlik Hop Hop’ ÅŸarkıları da Büyükburç’un en çok bilinen eserleri arasında. 22 Temmuz 1999’da müzisyen ve ÅŸarkıcı kızı Ajlan Büyükburç’u trafik kazasında kaybeden Büyükburç’un eÅŸi Emel Büyükburç ise 2001 yılında karaciÄŸer yetmezliÄŸi sonucu hayatını kaybetti.
 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
songül cansu

13 Mart 2015 - 15:11

aslında evet yeliz hanım olabilir haberlerdede öyle söylemişlerdi bugün konseri vardı onun alakalı mı tabiki bilinmez ama böyle sanatçıları kaybettikçe üzülüyor insan

YELÄ°Z TÃœRK

13 Mart 2015 - 15:08

allh rahmet eylesin bir yıldız daha kaydı biz onun şarkılarıyla büyüdük. hiç bişi yokken ölmesi bi garip geldi bana bunun altında başka bişi olabilir mi ?

Yorum Yazın

Canlı Radyo