Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAYRAK YOK!

BAYRAK YOK!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de yokluğu hissedilen Türk Bayrağı’nın neden yerine takılmadığı soruluyor.
Alınan bilgiye göre, Göztepe mevkisindeki dev Türk Bayrağı’nın son 4 gündür olmayışı dikkat çekiyor. Bayrağın olmayışı üzüntü veriyor, tepki çekiyor. Bayrağın kaç gün daha yerine takılmayacağı ise merak ediliyor. Durumu fark edenler, yetkililerden, rengini şehit kanından alan Türk Bayrağı’nın yeniden göndere toka edilmesini istiyor.  

-Haberin içinden-
-Ereğli’de, Göztepe mevkisindeki alanda kullanılmak üzere hazırlanan kaç adet Türk Bayrağı var?
-Fırtınadan hasar gördüğü için yıpranan Bayrak, indirildiğinde, yerine yenisinin takılması için "uygun" hava koşullarının beklenilmesi doğru bir tutum mudur?
-Her koşula rağmen, pahası ise ne olursa olsun; bir gün içinde, defalarca yeniden yenisinin yerine takılması gerekse de, Türk Bayrağı’nın olması gerektiği gibi gönderde durması her şeyden önemlisi değil mi?      

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın10
üzgün3
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tuncay ERARSLAN

11 Ocak 2019 - 21:17

Gökyüzünde son güneşler batmadan,rnrnYeryüzünde son şafaklar atmadan,rnrnİsrafil’in “kalk” borusu ötmeden,rnrnBu vatan bölünmez, bu bayrak inmez.

Ramazan ....

11 Ocak 2019 - 15:14

Kardeşim Türk bayrağı cok asildir ,şehit kanından aliyo diyosunuz neolursa olsun asilsij diyosunuz o kadar önemli gordugun bayrak Rüzgarda karda orda parçalansa dahami iyi artik neye saracağınızı sapitıyosunuz yazik gercekten

Cem karaca

11 Ocak 2019 - 14:44

Fırtınalı havalarda bayraklar indirilir.sebebi yirtilip yada kopması durumda göklerde bulunan bayrağın ayak basılan bölgelere düşmesini engellemek için size soruyorum 4 gündür hava nasıldı çok mu sakindi.hatta bu sabah bile fırtına mevcuttu.siz goztepedeki bayrağı boşverin de doğru düzgün haber yapmanın peşinde koşun kısacası işin bokunu çıkarmayın yalan yanlış haber yapmayın.. .

Yorum Yazın

Canlı Radyo