Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BADEMCİK AMELİYATINDAN BİR GÜN SONRA ÖLDÜ!!!

BADEMCİK AMELİYATINDAN BİR GÜN SONRA ÖLDÜ!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, bademcik ameliyatı olduktan bir gün sonra yaşını yitiren çocuğun ailesi, operasyon geçirdiği hastaneden şikayetçi olduğunu bildirdi.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Danışmentli köyünde yaşayan Cüneyt (30) ve Ebru Akalın (27) çiftinin üç çocuklarında biri olan 5 yaşındaki Eren Akalın, bademcik ameliyatı için Pazartesi günü Ereğli Devlet Hastanesi’ne yatırıldı. Salı günü sabah saatlerinde ameliyata giren Eren Akalın, 1 saat süren operasyonun ardından odasına alındı. Çarşamba sabahı taburcu edilen Eren Akalın, aynı gece aniden rahatsızlandı. Devlet hastanesi acil servisine götürülen Eren Çayırlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Yapılan otopsinin ardından ailesine teslime dilen Eren Akalın’ın cenazesi Danışmentli köyü aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Yaşana olayda Eren’in ihmal kurbanı olduğunu iddia eden aile fertleri, hukuk mücadelesi başlattı.
NEFESİ KESİLDİ BENİM ÇOCUĞUMUN
Cemre (8) ve Elçin (7) adlarında iki çocuğu daha olan Ebru Akalın, gazetecilere konuşmasında, şöyle dedi:
“Pazartesi yattık. Salı 08.55’ de ameliyata girdik, 09.50 de çıktık. Bizi bir gün sonra saatimiz dolmadan 08.30’ da çıkarttılar. Eve geldik. Aynı gece çocuğum fenalaştı. Biz kalktık. Ben herkesi kaldırdım evde. Çocuğumu acile götürdüm. Zaten çocuğum yarıda canını verdi. Nefesi kesildi benim çocuğumun. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Götüremedim, yetiştiremedim çocuğumu.”
OĞLUM SAĞ İKEN GİTTİM, CENAZESİ İÇİN GERİ GELDİM
Acılı baba Cüneyt Akalın’da oğlunun ölüm haberini İstanbul’da çalıştığı iş yerinde aldığını ve apar topar Ereğli’ ye geldiğini söyledi. İstanbul’a giderken oğlunun sağ olduğunu ve İstanbul’dan oğlunun cenazesi için geldiğini ifade eden baba Akalın “gece dört buçukta haber geldi. Apar topar valizlerimi topladılar. Şehir dışında idim. İstanbul 3. Havalimanında çalışmaya gitmiştim. Çocuğum sağ iken gittim, öldüğünü öğrendim geri geldim” dedi.
ADLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Diğer yandan konu ile ilgili olarak telefon ile görüştüğümüz Ereğli Devlet hastanesi yetkilileri, adli sürecin devam ettiğini, kesin ölüm sonucunun yapılan otopsinin ardından belli olacağını ve rapora göre hareket edileceği ifade edildi.

 

BADEMCİK AMELİYATINDAN BİR GÜN SONRA ÖLDÜ!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün7
gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo