Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AYAKKABI DÜNYASI, “EREĞLİN’DE” GENİŞLİYOR

AYAKKABI DÜNYASI, “EREĞLİN’DE” GENİŞLİYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de “Ayakkabı Dünyası” açılacağı bildirildi. Ünlü firmanın Zonguldak’taki ikinci mağazasını, ilçede bulunan Ereylin AVM’den yana kullandığı belirtildi. AVM’de konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama, aynen şöyle:

“Yenilenen koleksiyonu ve avantajlı fiyatlarıyla adından söz ettiren Ayakkabı Dünyası, büyüme hamlesine Zonguldak’taki yeni mağazasıyla devam ediyor.
Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen ayakkabı tasarımlarını bir arada sunan Ayakkabı Dünyası; büyüme hamlesine hız kesmeden devam ediyor. 10 Ağustos Cuma günü Zonguldak Ereylin AVM’nin zemin katında açılacak olan Ayakkabı Dünyası, günün modasını yansıtan, rahat ve dayanıklı modelleri ayakkabı severlerle buluşturacak.
A’dan Z’ye her yaş grubuna ve her zevke özel yüzlerce markanın bir arada yer aldığı Ayakkabı Dünyası’nda, dünya markaları en uygun ödeme koşullarıyla marka tutkunlarını bekliyor! Sezonun en çarpıcı ve en kullanışlı modellerinden oluşan Ayakkabı Dünyası’nın Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonunda, ışıltı ve konfor öne çıkarken, son moda akımlarına ve dünya trendlerine de sıkça rastlanıyor. Türkiye’de büyük metrekare, çok markalı ayakkabı mağazacılığının doğuşuna öncülük eden Ayakkabı Dünyası, yeni mağazalarıyla önümüzdeki dönemde de büyümeye devam edecek.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo