Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Arkadaşlarıyla yüzerken boğulma tehlikesi geçirdi

Arkadaşlarıyla yüzerken boğulma tehlikesi geçirdi

Zonguldak`ta arkadaşlarıyla birlikte yüzmeye giden 12 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi.


Edinilen bilgiye göre Kızlar Plajı'na arkadaşları ile birlikte giden Mert A., denize girdikten bir süre sonra çırpınmaya başladı. 
Yüzen diğer vatandaşların müdahalesi ile kıyıya çıkartılan çocuk, ilk müdahalesinin ardından 112 ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından da tıbbi müdahalesi yapılan çocuk, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Mert A’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
OLAYI ANLATTI
Öte yandan gazetecilere konuşan Melih Topal, "çocuğun dalgadan açığa gittiğini gördüm. Batıp çıkıyordu. Bende koşarak denize atladım. Bir ağabey ile çocuğu çekmeye çalıştık. İlk yardım uyguladık. Ambulans çağırdık. Sağlık ekipleri müdahale ettiler. Denizden çıktığında yarı baygındı. Bir şekilde istifra ettirdik. Arkadaşlarıyla birlikte denize serinlemeye gelmişler. 4-5 kişilik arkadaş grubuydu. Onlar da fazla yüzme bilmediğinden dolayı imdadına biz koştuk" dedi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo