Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Aksakal, Demokrat’ta…

Aksakal, Demokrat’ta…

Gazeteci Hüseyin Aksakal


Karadeniz Ereğli’nin deneyimli gazetecilerinden Hüseyin Aksakal’ın Demokrat Gazetesi kadrosuna katıldığı bildirildi.
Karadeniz Ereğli’de geçmiş yıllarda gazetemiz Demokrat’ın da yazı işleri müdürlüğü görevini yapmış olan Hüseyin Aksakal gazetecilik mesleğine, bir diğer usta gazeteci İzzet Arslanbay ile birlikte Demokrat Gazetesi kadrosunda devam edecek.
Mesleğe 2005 yılında Düzce Öncü TV’de başlayan Aksakal, 2009-2010 yıllarında Ereğli’de Hakimiyet Gazetesi’nde, ardından da 2010-2015 yılları arasında Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olarak görev aldı.
Yakın döneme kadar Ereğli’de Değişim Medya bünyesinde çalışmalarını sürdüren Aksakal, Değişim Medya ile yollarını ayırdıktan sonra yeniden Demokrat Gazetesi ailesine katıldı.
1968 yılında Karadeniz Ereğli Sücüllü Köyü’nde doğan Aksakal ilkokulu köyünde, ortaokulu Armutçuk’ta, lise eğitimini ise Karadeniz Ereğli Lisesi’nde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni okudu.
15 yıldır değişik kurumlarda profesyonel gazetecilik yapan Aksakal, haber ve köşe yazıları dışında radyo programları da yaparken çeviri çalışmaları da bulunuyor. Halen İngilizce’den yaptığı 3 edebi çeviri kitabı bulunan Aksakal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo