Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAREKAT’IN KAHRAMANLARI ANLATTI

HAREKAT’IN KAHRAMANLARI ANLATTI

Fotoğraftaki Kahramanlar Ereğli`ye geldiler


Zonguldak ili Ereğli ilçesinde ‘Fotoğraftaki Kahramanlar’ adlı söyleşi gerçekleştirildi. Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gazilerin anılarını anlattığı etkinliğin ev sahipliğini Ereğli Rotary Kulübü yaptı.
Edinilen bilgiye göre Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan Hava İndirme Tugayı, 2. Paraşüt Taburu, Karargah Bölüğü’nden Kıbrıs Gazileri Emekli Albay Feridun Çelenk, Çavuş Burhan Ateş, Çavuş Fehmi Karaarslan, Onbaşı Mehmet Emin Mercan, Onbaşı İsak Akbaba, Onbaşı Haşim Okay, Onbaşı Muammer Özdemir, Onbaşı Cevdet Koçak’ın konuşmacı olarak katıldıkları söyleşi, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
Gazilerin, harekat sırasında yaşadıkları anıları bazen esprili bazen de duygu dolu ifadeler ile anlattığı etkinliği Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun eşi Azime Çorumluoğlu, Rotary Külüp Başkanı Aykut Ateş, Kore Gazisi Turhan İnan, Muharip Gaziler ve aileleri de merakla dinledi.
Söyleşinin sonunda ise Kaymakam Çorumluoğlu ve Kulüp Başkanı Ateş konuşmacılara plaket takdim etti.

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sinan KORKMAZ

21 Ekim 2019 - 22:47

Askerlik yapanlar bilir. Asla unutulmaz o anılar. Hele hele savaş durumu söz konusu ise kesinlikle unutulmaz orada yaşananlar. Kimi cephe gerisinden ikmâl için görevlendirilir. Kimi kıyı temizleme görevini icra eder. Bazısı tim olarak görev yapar ve düşman hattının derinlerine doğru sızma yapar. Tabur olarak harekat icra edenler gerektiğinde düşmanı üç kuşak çembere alır. İnsanlar doğası gereği savunurlar vatanlarını ve milletlerini. Tüm şehit ve gazilere selam olsun.

Yorum Yazın

Canlı Radyo