Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ’YE ‘UYSAL’ ŞOKU!!!

AK PARTİ’YE ‘UYSAL’ ŞOKU!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de son dakika yaşanan flaş gelişme, ilçe siyasetinin yeniden yazılmasına neden oldu. Partisinden istifa ettiğini açıklayan AK Parti’nin Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “partimden kopartıldım” dedi.
31 Mart Mahalli İdari Seçimlere 20’nin üzerinde aday adayı ile giren AK Parti, “Uysal” şoku yaşıyor. Parti, aday olarak Erol Şahin’in ismini açıklamasının üzerinden geçen sürede ilk kez kameralar karşısına geçen Uysal, flaş bir kararla AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı.
Yaklaşık 30 basın kuruluşunun takip ettiği ‘istifa toplantısında’ konuşan Uysal, “Kopartıldım. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgim ve saygım ömrüm boyunca devam edecek. Çocukken kazandığım çalışmak, okumak, öğrenmek ilkelerimi son nefesime kadar koruyacağım” dedi.
Kısa konuşmasının ardından gazetecilerin, “bir başka partiden aday olacak mısınız?” şeklindeki sorusuna, “soru almıyorum, lütfen anlayışla karşılayın. Bana biraz vakit ayırın” diyen Uysal, gelen farklı sorular üzerine önce “hiçbir soruya cevap vermiyorum” derken ısrarla gelen sorulara yönelik de “Bu söylediğim cümleler haricinde hiçbir söylem yok. Bu cümlelerimi çözün, zamanı geldiğinde konuşurum” ifadelerine yer verdi. “Partiden istifanızı aileniz biliyor mu?” şeklindeki soruyu ise Uysal, “Sadece oğlum ile kızım, bir de Allah biliyor” diye yanıtladı.

UYSAL NELER SÖYLEDİ, İŞTE O VİDEO

 

AK PARTİ’YE ‘UYSAL’ ŞOKU!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın2
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo