Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADD’DEN KÖYDEKİ ÇOCUKLARA YARDIM ELİ

ADD’DEN KÖYDEKİ ÇOCUKLARA YARDIM ELİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunulduğu bildirildi.


Alınan bilgiye göre kısa adı ADD olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Ereğli şubesince hazırlanan ”Farkındalık Projesi” hayata sokuldu.
ADD Şube Başkanı Yusuf Arslan, kurmayları ile birlikte gittiği ilçenin Danışmantli Köyünde 66 öğrencinin öğrenim gördüğü Danışmantli İlkokulu’nu ziyaret etti.
İstanbul’dan merkezden gönderilen bot ve montları yardımları ihtiyat sahiplerine teslim edildi.
Öğrencilere kırtasiye yardımında da bulunduklarını anlatan Başkan Arslan, gazetecilere konuşmasında şu sözlerle konuştu:
Köy okullarındaki eğitim kalitesi artması gerekiyor
“Okulumuzu ziyaret edip yerinde görmek istedik. İstanbul Farkındalık yaratma projesi kapsamında, İstanbul’dan öğrencilerimiz için gelen bot ve montları arkadaşlarımız ile birlikte teslim ettik.
ADD Ereğli Şubesi olarak yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte temin ettiğimiz kitap, kırtasiye ve okuma kitaplarını verdik. Bunun yanında 23 Nisan’a kadar yetiştirmek istediğimiz Atatürk Kütüphanesi projesi var, bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Okulun Atatürk büstünün kaidesi ve oradaki yazı ile Atatürk Köşesi’ndeki eksikleri üyelerimiz ile birlikte tamamlamaya çalışıyoruz.
Gönültaşlarımızdan ve üyelerimizden okulumuza ve derneğimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Biz, köylere daha çok ağırlık verdiğimizde köy okullarındaki eğitim kalitesini ve çıtasını yükselteceğimize daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Kdz. Ereğli Belediye Başkanımızdan okulumuz için bir basketbol potası rica ettik, sağ olsunlar bizi kırmadılar, 23 Nisan’a kadar yetiştireceklerini düşünüyoruz.”
iyarette ADD Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Genel Yönetim Kurulu Eski Üyesi Emin Semih Özkök’te yer aldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo