Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

73 KİŞİ BAŞVURDU, 10 KİŞİ İŞE ALINDI

73 KİŞİ BAŞVURDU, 10 KİŞİ İŞE ALINDI

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 170 gün çalıştırılacak olan 10 kişi, çekilen kura ile belirlendi.


Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde İlçe Belediyesine, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 170 gün çalıştırılacak olan 10 kişi, çekilen kura ile belirlendi.

Çaycuma Belediyesinde, Ä°ÅžKUR tarafından 15 Mart-31 AÄŸustos 2019 tarihleri arasında, 5 ay 20 gün süre ile çalıştırılacak işçiler için kura çekildi. Belediye Meclis Salonu’nda noter huzurunda gerçekleÅŸtirilen çekiliÅŸe Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Körpüş Mısırlı ile Timuçin Pak ile Bilgi Ä°ÅŸlem Müdürü Engin Arslan, Yazı Ä°ÅŸleri Müdürü Özlem Kaydır, Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Åžaban Dirlik ile Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler Müdürü Veysel Özkan katıldı.

Toplamda 73 başvurunun olduğu ancak yaklaşık 40 kişinin katıldığı çekilişte 10 asil belirlenirken, diğer 63 kişi ise yedek kaldı. Bazı adaylar, kura çekilişlerini kendi yaptı. İsmi çıkamayan adaylar üzülürken kazanan adayların son derece sevinçli olduğu gözlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo