Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

11 firmaya yer tahsisi yapıldı

11 firmaya yer tahsisi yapıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) altyapı çalışmalarında sona gelindiÄŸi, 11 yatımcı firmaya yer tahsisi yapıldığı bildirildi.


Alaplı TSO BaÅŸkanı Recep Ocak, gazetecilere açıklamasında, Alaplı-EreÄŸli arası çevre yolunun yapımı ile birlikte Alaplı OSB’nin cazibe merkezi haline geleceÄŸini söyledi. 1998 yılında kurulma çalışmaları baÅŸlayan Alaplı OSB’ye ÅŸu ana kadar 16 milyon lira yatırım yapıldığını belirten Ocak, ÅŸunları kaydetti:
“OSB’yi Alaplı’nın ekonomi ve istihdam alanında kalkınma reçetesi olarak görüyoruz. Alaplı OSB ve Islah OSB’de alt yapı çalışmaları artık tamamlanma aÅŸamasına geldi. Alaplı OSB’ye ÅŸimdiye kadar altyapı ile birlikte 16 milyon TL tutarında yatırım yapıldı. 36 parselden 11 yatırımcı firmaya yer tahsisi gerçekleÅŸti. OSB’yi belirli bir sürece soktuk. Bundan sonra ikinci etaptaki tahsis çalışmaları baÅŸlayacak. Hedefimiz istihdamı en fazla yaratacak firmalarla burada yatırım yapmak. OSB Alaplı’nın iÅŸsizlik sorunu çözecektir. Alaplı TSO olarak son bir iÅŸsiz genç kalmayıncaya kadar ekibimizle birlikte Alaplı için çalışmaya devam edeceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo