Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ AYDIR YAPIYORLAR

Ä°KÄ° AYDIR YAPIYORLAR

Zonguldak İl Müftülüğü tarafından organize edilen ve iki aydır süre gelen her hafta sonunu camide sabah namazına gelen vatandaşlarla birlikte kahvaltı programı etkinliğinin devam ettiği bildirildi.


Geçen hafta sonunda Merkez Tepebaşı Camiinde düzenlenen sabah namazı kahvaltı programına Ä°l Müftüsü Rüstem Can, Müftülük Åžube Müdürü Ercan Bingöl, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Turgut Özbek, Kızılay DerneÄŸi Åžube BaÅŸkanı Nihat Aygün, Zonguldakspor Kulübü BaÅŸkanı Süleyman Caner, Saadet Partisi Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Recep HorozoÄŸlu, Tepebaşı, Ulu cami, Ä°mam Hatip Tatbikat cami, RüzgarlımeÅŸe Cami, Acılık cami imamlarının yanı sıra bazı Sivil Toplum Yöneticileri ve yaklaşık 350 vatandaÅŸ sabah namazı sonrası düzenlenen kahvaltı programına katıldılar. Ä°l Müftüsü Rüstem Can’ın kıldırdığı sabah namazının sonrasında vatandaÅŸlar hem kahvaltı yaptı, hem de sohbet ederek vakit geçirdiler. 
Böyle güzel bir programın düzenlenmesinden dolayı oldukça memnun kaldıklarını belirten Zonguldak Merkez Tepebaşı Mahallesi Cami Ä°mamı Mevlüt Bıçakçı program sonrasında yapmış olduÄŸu açıklamada ise özetle ÅŸunları söyledi: 
“Camimize gelen cemaatimizle birlikte sabah namazı sonrasında bir kahvaltı programı düzenledik. Buradaki asıl amacımız vatandaÅŸlarımızın sabah namazını cemaatle birlikte kılmayı saÄŸlamak için teÅŸvik etmek ve mahalle halkımızın birlik ve beraberliÄŸini pekiÅŸtirmektir. DüzenlediÄŸimiz programı katılan kadın ve erkek cemaatimizden Allah razı olsun, böyle bir güzel programların daha da geniÅŸleyerek devam etmesini istiyoruz. Katılım ne kadar çok olursa o kadar güzel olur. Bu programın düzenlenmesinde emeÄŸi ve katkısı geçen tüm vatandaÅŸlarımıza sonsuz teÅŸekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki hafta sonunda böyle bir program Ä°naÄŸzı mahallesinde düzenlenecektir inÅŸallah bizlerde orada olacağız." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo