Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZEL ÖĞRENCİLER, SENİ İSTİYOR MURAT…

ÖZEL ÖĞRENCİLER, SENİ İSTİYOR MURAT…

Murat Boz’a mesaj gönderen sanatçının memleketi Karadeniz EreÄŸli’deki bir gurup özel insan, Boz’u yanlarında görmek istediklerini bildirdi.


Özel EÄŸitim Ä°ÅŸ Uygulama Merkezi ve Mesleki EÄŸitim Okulu’nda çoÄŸunluÄŸu otizmli ve zihinsel engelli çocuklardan oluÅŸan öğrenciler, kendisi de EreÄŸlili olan ÅŸarkıcı Murat Boz’u 3 Mayıs 2018’de ilçede düzenlenecek engelliler haftası etkinliÄŸinde buluÅŸmaya davet etti.
Otizmli öğrenci Emirhan OdabaÅŸ, piyano çalıp çok sevdiÄŸini söylediÄŸi ÅŸarkıcı Murat Boz’u EreÄŸli’ye çağırdı. Kafalarına Murat Boz’un resminin bulunduÄŸu maske takıp yöresel KaptaÅŸ oyun havası eÅŸliÄŸinde oynayan öğrenciler ÅŸarkıcı Boz’a “Seni istiyoruz” diye seslendi.
Engelli öğrenciler, Murat Boz’un “Adını bilen yazsın” isimli en popüler ÅŸarkılarından birini söyledi. Müzik öğretmeni Selim Vatan’ın gitarı, otizmli öğrenci Emirhan OdabaÅŸ’ın piyanosu ile eÅŸlik ettiÄŸi ÅŸarkıyı okulun özel eÄŸitim öğretmenlerinden Öncü Saçılık da iÅŸaret dili ile söyledi. Åžarkının sonunda öğrenciler iÅŸaret dili ile Murat Boz’a “Seni çok seviyoruz, seni buraya bekliyoruz” dedi.
Otizmli öğrenciler ayrıca gazetecilerin kamerasına konuÅŸup “Murat Boz seni çok seviyoruz. Åžarkılarını hep dinliyoruz. Seni okulumuza davet ediyoruz. Lütfen gel” dedi.
7 Mart 1980 yılında Kdz. EreÄŸli ilçesinde doÄŸan, ilk ve ortaokulu burada tamamlayan Murat Boz’un engelli öğrencilerin davetine nasıl bir yanıt vereceÄŸi merak ediliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo