Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YOK BÖYLE İCAT!..

YOK BÖYLE İCAT!..

Åžahan Gökbakar’ın, UzakdoÄŸu’dan getirdiÄŸi ürünleri satarak yaÅŸamını kazanan ’Osman’ adlı bir adamı oynadığı ’Osman Pazarlama’ filmi için 15 ilginç ürün icat edildi.

’Recep Ä°vedik’ serisiyle giÅŸe rekorları kıran Åžahan Gökbakar’ın yeni filmi ’Osman Pazarlama’, 19 Åžubat’ta izleyiciyle buluÅŸmaya hazırlanıyor. Uzun süredir merakla beklenen film, fragmanıyla bile büyük ilgi uyandırmıştı. 

HEPSÄ°NÄ°N HÄ°KAYESÄ° AYRI 
Senaryosu Åžahan-Togan Gökbakar KardeÅŸler’e ait olan film için tam 15 ürün icat edildi. Kutularından logolarına kadar her ÅŸeyi en ince ayrıntısına kadar sıfırdan tasarlanan ve iÅŸler hale getirilen ürünlerin her birinin ayrı bir hikayesi ve esprisi var. GiriÅŸimci ruhlu ’Osman’ın pazarladığı bu ürünler, izleyicinin çok ilgisini çekecek. 

DOKUZ ÃœLKEDEN VÄ°DEO 
Ana çekimleri Ä°stanbul’da gerçekleÅŸen filmin en kilit sahnelerinden biri için; dokuz farklı ülkede videolar hazırlandı. Amerika, Ä°ngiltere, Ä°talya, Fransa, Hollanda, Ä°sveç, Tayland, Hong Kong ve Yunanistan’dan insanların çektiÄŸi görüntüler, filmde ’Osman’ın yükseliÅŸinde büyük rol oynayacak. Filmi, ’Recep Ä°vedik’ serisinin de yönetmeni olan Togan Gökbakar yönetiyor. BaÅŸrolleri ise Åžahan Gökbakar, Mehmet Selim Akgül ve FeriÅŸtah Senem Yıldırım paylaşıyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo