Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİNAL LGS'DE 7 BİRİNCİLİK ELDE ETTİ !.

FÄ°NAL LGS'DE 7 BÄ°RÄ°NCÄ°LÄ°K ELDE ETTÄ° !.

Karadeniz Ereğli Final Eğitim Kurumları öğrencisi Tahir Dişbudak ,Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’de Ereğli İlçe Birincisi oldu.


Liseye GeçiÅŸ Sınavlarında (LGS)’de EreÄŸli Ä°lçe Birincisi, Karadeniz EreÄŸli Final EÄŸitim Kurumları öğrencisi Tahir DiÅŸbudak oldu.

Karadeniz EreÄŸli Final Okulları Kurucusu Recep Vural, ülke genelindeki Final EÄŸitim Kurumlarının, LGS sınavlarında 7 birincilik elde ettiÄŸini açıkladı.Elde edilen baÅŸarının birinin de Karadeniz EreÄŸli Final EÄŸitim Kurumlarına ait olduÄŸunu açıklayan Vural,  “Elde edilen baÅŸarı; kurumumuzdaki eÄŸitim kalitesi, anlayışı ve sürdürülebilirliÄŸi ile gerçekleÅŸiyor. Bu çalışmanın karşılığı olarak her yıl büyük baÅŸarılara imza atan Final EÄŸitim Kurumları, bu yıl da Karadeniz EreÄŸli’de gerçekleÅŸtirilen LGS’de yine BirinciliÄŸi alarak ‘ayrıcalığını’ göstermiÅŸtir. Elde edilen bu baÅŸarılar, kurumumuzdaki çalışma heyecanının daha da yükselmesine vesile olmuÅŸtur. Bu vesileyle; birinciliÄŸi elde eden öğrencimiz Tahir DiÅŸbudak’ı gayret ve çabalarından dolayı kutlarken, öğrencimizi yetiÅŸtiren öğretmenlerini ve kurumumuza güvenen velilerini kutluyoruz.”

Karadeniz EreÄŸli Final EÄŸitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, bünyelerindeki Final Kurs Merkezindeki KiÅŸisel GeliÅŸim Kursu‘nda sınav hazırlıklarının da sürdüğünü, Final eÄŸitim Kurumu bünyesindeki okullara kayıtların da devam ettiÄŸini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo