Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK’TA NELER OLUYOR!

ZONGULDAK’TA NELER OLUYOR!

Kamuoyuna…


Zonguldak’ta, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi Atilla Öksüz, ildeki bir baÅŸka gazeteci Akay Turhan’a yapılan fiili saldırıyı kınadığını bildirdi. Öksüz, süreçte yaÅŸananlar ile yazılanların basın etik ve ahlakıyla örtüşmediÄŸini öne sürdü.
Öksüz, yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

“Son günlerde haber ve köşe yazılarına, sosyal medya paylaşımlarına karşılıklı olarak yansıyan hakaret, tehdit, yakışıksız beyanlar, basın etik ve ahlakıyla örtüşmeyen yazılar sonrasında iÅŸadamı ve Yeni Adım Gazetesi ortaklarından ErdoÄŸan Demir’in Yeni Gün Gazetesi sahibi Akay Turhan’a sopayla saldırarak darp etmesi üzüntüyle karşılanmıştır. Gazetecilik, kimseye kiÅŸi hak ve özgürlüklerine hakaret, saldırı, aÅŸağılama, manevi deÄŸerlere saygısızlık hakkı vermediÄŸi gibi fiili ÅŸiddet kim tarafından ne gerekçeyle yapılırsa yapılsın kabul edilemez.
Son dönem yaÅŸanan olaylar, yazılanlar ve ÅŸiddetle sonuçlanan geliÅŸmeler sonrasında yara alan Zonguldak’ın kendisidir. Bu ve buna benzer olaylar bu güne kadar kente hiçbir ÅŸey kazandırmadı bundan sonra da kazandırmayacak. Benzer olayların yaÅŸanmaması temennisiyle bu saldırıyı kınıyor Akay Turhan’a geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo