Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK ve SU TAŞKINLARI...

ZONGULDAK ve SU TAÅžKINLARI...

Zonguldak`dan `su baskını` fotoğrafları


Zonguldak'ta bir vatandaşın alışveriş yaptığı market bir anda sular içinde kaldı. Soğuksu semtinde çok sayıda dükkan sular altında kaldı. Üç saat boyunca bölgede mahsur kaldıklarını anlatan vatandaş, yaşadıklarını anlattı.
Zonduldak'ta, kent merkezinde dün akÅŸam 17.00 sıralarında kuvvetli yağış etkisini gösterirken çok sayıda araç caddelerde mahsur kaldı. Öte yandan Terakki Mahallesi SoÄŸuksu semti de sular altında kaldı ve caddedeki yollar adeta göle döndü. Bölgede bulunan çok sayıda iÅŸ yerini ve banka ÅŸubesini de su bastı. 
Halk pazarında alışveriÅŸ yapan vatandaÅŸlar aldıkları ürünlerle birlikte sular içerisinde güçlükle ilerlemeye çalıştı. Markette alışveriÅŸ yaparken bir anda sular içerisinde kaldıklarını kaydeden Varol Gök, "Marketteydik, alışveriÅŸ yapıyorduk. MaÄŸdur kaldık. Bir anda marketi su bastı. AlışveriÅŸ yapıyorduk. Sanki deniz oldu, sular dalga dalga içeriye girmeye baÅŸladı. Åžu anda maÄŸdur durumdayız. Bekliyoruz" diye konuÅŸtu. 
Ä°ÅŸ yerleri sular altında kalan esnaflar temizleme çalışmalarını sürdürürken belediye ekipleri de tıkanan alt yapıları açarak temizlik çalışması baÅŸlattı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
şaşkın1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo