Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİKRET ORMAN EREĞLİ’DE!..

FÄ°KRET ORMAN EREÄžLÄ°’DE!..

 

İlçeye annesi Nurhan Orhan ve bazı aile bireyleri ile gelen Başkan Fikret Orman, katıldıkları bir dizi etkinlikte, taraftarlarla bir araya geldi.
Orman, ilçede bu yıl eÄŸitim ve öğretime baÅŸlayan Ören Ortaokulu’nda giderek, tefriÅŸat giderleri BeÅŸiktaÅŸ Karadeniz EreÄŸli DerneÄŸi tarafından saÄŸlanan ana sınıfların aşılış kurdelesini kesti. Orman, açılış öncesi kürsüde yaptığı konuÅŸmada, duygusal bir gün yaÅŸadığını söyledi.

“40 OKUL YAPTIRACAÄžIZ”
Ailesiyle birlikte EreÄŸli’de olmaktan dolayı mutlu olduÄŸunu ifade eden Orman, kulüp olarak 40’a yakın okul yaptırmayı hedeflediklerini anlatarak ÅŸunları kaydetti:
“BeÅŸiktaÅŸ Kulübü olarak, her sene 2-3 okul yapıyoruz, bu sene de yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde mensuplarımıza 30-40 tane okul yaptırtmak istiyoruz. Bu insanlar bizim, bu gençler bizim insanlarımız. Ahlaklı, hangi rengi severlerse sevsinler ülkelerine faydalı insanlar yetiÅŸtirmemiz gerekiyor."

ANNE VE OÄžLU BÄ°RLÄ°KTE KESTÄ°
Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da, konuşmasında, Beşiktaş Spor Kulübüne eğitime sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.
İki ana sınıfının kurdelesi Kulüp Başkanı Fikret Orman, annesi Nuran Orman, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ereğli Belediyesi Başkanı Hüseyin Uysal tarafından kesildi.
Sınıflara giren BaÅŸkan Fikret Orman ve annesi Nuran Orman, ana sınıfı öğrencilerine çeÅŸitli hediyeler verdi ardından ’FotoÄŸraflarla BeÅŸiktaÅŸ Sergisi’ni gezdi. Burada törene EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Turgut Özbek, EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, eski Ak Parti Milletvekili Ercan Candan ve BeÅŸiktaÅŸ Kulübü bazı yöneticileri ve Fikret Orman’ın ailesi katıldı.  

NÄ°ÅžAN YÃœZÃœKLERÄ°NÄ° ORMAN TAKTI
DiÄŸer yandan, öğle saatlerinde bir restoranda düzenlenen programa katılan Fikret Orman, evlilik hazırlığı yapan BeÅŸiktaÅŸlı bir çiftin niÅŸan yüzüklerini taktı. Matematik öğretmeni Ezgi Sevinç (26) ile bankacı Serhat Åžen’e (33) mutluluk dileyen Orman, ailelerini de tebrik etti. BaÅŸkan Fikret Orman, resmi açılışı 2014 yapılan BeÅŸiktaÅŸlılar Karadeniz EreÄŸli DerneÄŸi’nin  ’protokol’ açılışını gerçekleÅŸtirdi.

Dernek BaÅŸkanı Bahadır Kasap, Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman’a plaket takdim etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo