Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Sıcaklıklar 6-10 Derece Düşecek!..

Sıcaklıklar 6-10 Derece Düşecek!..

Akşam saatlerinden itibaren yurt serin ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Yurdun akÅŸam saatlerinden itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu gece ve yarın Marmara’nın doÄŸusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’de saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanağın etkisini göstereceÄŸi tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara’nın doÄŸusundaki Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa ve Ä°stanbul’un Anadolu yakası ile Bolu, Karabük ve Sinop’ta kuvvetli, Batı Karadeniz’in kıyı illeri Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’nun kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve ÅŸiddetli olması bekleniyor.

Pazar günü Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve DoÄŸu Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doÄŸusu, Akdeniz’in iç kesimleri ile DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyinde görülecek saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanağın ise Samsun, Trabzon ve Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli, Ordu, Giresun ve Rize ile Trabzon’un doÄŸu ilçelerinde ise çok kuvvetli ve ÅŸiddetli olacağı öngörülüyor.

Hafta sonunda Marmara’nın doÄŸusu ile Karadeniz kıyı illerinde çok kuvvetli ve ÅŸiddetli yağışların yol açabileceÄŸi ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaÅŸların dikkatli ve tedbirli davranması gerekiyor.

Ayrıca 15 AÄŸustos Pazartesi gününden itibaren yağışlı sistemin kuzeydoÄŸu kesimlerine çekileceÄŸi ve hafta boyunca DoÄŸu Karadeniz ile DoÄŸu Anadolu’nun kuzeydoÄŸu kesimlerinde etkisini göstereceÄŸi tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar 6-10 derece düşecek

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının ise yarın kuzeybatı kesimlerde, pazar günü ise kuzeydoğu ve iç bölgelerde hissedilir derecede, yani 6 ila 10 derece azalması bekleniyor.

Rüzgarların ise cumartesi ve pazar günleri Batı Karadeniz, Marmara ve Ege’de kuzey ve kuzeydoÄŸu (yıldız ve poyraz), pazar günü de Orta ve DoÄŸu Karadeniz’de kuzey ve kuzeybatıdan (yıldız ve karayel) kuvvetli ve zaman zaman fırtına ÅŸeklinde eseceÄŸi öngörülüyor.

AA

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo