Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak Emniyeti Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Zonguldak Emniyeti Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın Zonguldak’ta göreve baÅŸlaması ile birlikte il genelindeki uyuÅŸturucu operasyonlarında da artış yaÅŸandı.


Zehir tacirlerine göz açtırmayan Turanlı son olarak EreÄŸli ilçesinde piyasa deÄŸeri 2 milyon TL’nin üzerinde olan 592 kök Hint keneviri ve 3 bin 530 gram toz esrar ele geçirilmesini saÄŸladı. 
Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın göreve gelmesinin ardından kurulan Narkotik Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri il merkezi ve ilçelerde düzenlediÄŸi uyuÅŸturucu operasyonlarında büyük baÅŸarılar elde etmeye baÅŸladı. NARKOTÄ°M ekipleri son olarak EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Sarıkorkmaz Mahallesi’ndeki ormanlık alanda düzenledikleri operasyonda uzunlukları 50 ila 4,5 metre arasında deÄŸiÅŸen 592 kök Hint keneviri, 3 bin 530 gram toz esrar ve 73 gram esrar tohumu ele geçirdi. Operasyonda ele geçirilen Hint kenevirleri ve diÄŸer uyuÅŸturucu maddeler belediyeye ait bir kamyon ile ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi. NARKOTÄ°M ekipleri operasyon kapsamında 56 yaşındaki A.B.’yi “UyuÅŸturucu ticareti yapmak” suçlamasıyla gözaltına aldı. Ele geçirilen uyuÅŸturucunun piyasa deÄŸerinin 2 milyon TL’nin üzerinde olduÄŸu öğrenildi.
NARKOTÄ°M ekipleri Zonguldak il merkezinde düzenledikleri operasyonda E.A. (27), O.A. (20) ve U.K.’yi (35) gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada fiÅŸek diye tabir edilen 3 gram toz esrar maddesi ele geçirildiÄŸi öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerden E.A. emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo