Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Erdemir Stadyumu, Ereğli Belediyespor’a açık…

Erdemir Stadyumu, EreÄŸli Belediyespor’a açık…

EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Grubu yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ömer Baktır, “amatör küme spor kulüpler konusunda, en azından ayni tarafta yardımcı olabiliriz. Ama kendi iç disiplinini saÄŸlamayan arkadaÅŸlara yapacak bir ÅŸeyimiz yoktur” dedi.


Baktır, Erdemir Göztepe Tesisleri’nde düzenlenen ’basınla buluÅŸma’ toplantısında yaptığı açıklamada, özelleÅŸtirme sonrası ana hissedar olan Ordu YardımlaÅŸma Kurumu’nca (OYAK) ortaya konan politikalar doÄŸrultusunda hareket ettiklerini söyledi.
Ä°stendiÄŸinde, Erdemir Stadyumu’nu spor kulüplerine verebileceklerini belirten Baktır, şöyle dedi:    

“Bizim bunu ikna olmamız lazım”
“Biz, çevre insanına hizmet vermeye açığız. Ä°nsanlar bizden isterlerse sahamızı kendi maliyetlerimizi karşılayacak ÅŸekilde hizmet veririz. Buda bir sportif faaliyettir. ÖzelleÅŸtirmeden sonra üst çatı ana hissedarımız Oyak olduÄŸu için belli politikaları var ve bu politikalar doÄŸrultusunda hareket ediyoruz. Alınmış bazı kararlar vardır.
Amatör küme spor kulüpler konusunda ise en azından ayni tarafta yardımcı olabiliriz. Ama kendi iç disiplinini sağlamayan arkadaşlara yapacak bir şeyimiz yoktur. İç disiplinini sağlayan, konuya para gözüyle bakmayan, gerçekten kalıcı ve sürdürülebilir arzusunu isteyen her kese bir şekilde kapılarımız açıktır. Ama bizim bunu ikna olmamız lazım. İnsanlar, kendi yağları ile kavrulmak durumundadır. Kavrulamadığı ve ihtiyacı olduğu yerlerde biz ayni olarak yardım yaparız.
Ben bir takımı yardım edersem 10 tane daha takıma yardım etmem gerekir. Bir takıma yardım edersem, Oyak’ın genelinde yardım etmem lazım. Bolu’da, Ãœnye’de, Adana’da, Ä°skenderun’da da yardım etmem lazım. Bizim sahamız açık, belli bir disiplini saÄŸlayan her kese maliyetleri de bizden olmak kaydıyla çok açığız.”

Orhan: Bir engelimiz yoktur
Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan ise Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’dan gelen talepleri olumlu karşıladıklarını, Erdemir Stadyumu’nun kapılarını antrenmanlar için açtıklarını ifade etti. EreÄŸli Belediyespor’un resmi maçlarını Beyçayır Stadyumu’nda yapmak istediklerini hatırlatan Orhan, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:    
“Kendi sahalarında yapmayı tercih ediyorlar. Biz o bakımdan özellikle antrenmanların, turnuvaların ve Bölgesel Amatör Lig maçlarında veriyoruz, bir sıkıntımız yoktur. Bu konu fazla egzecere ediliyor. Çünkü bizim ne Belediyespor’a ne de çevredeki diÄŸer takımlara bir engelimiz yoktur. Kullanmak isteyen guruplarda belli bir disiplin kaydıyla planlaması yapılıyor. Ama saha boÅŸ durmuyor. DurduÄŸu zamanlarda ise o saatlerde gelip kullanmak isteyen olmadığından boÅŸ duruyor, yoksa verilmek istenmediÄŸinden deÄŸildir.”

Stat, A Takıma’da ’kızlara da’ açık!  
Öte yandan, alınan bilgiye göre; EreÄŸli Belediyespor Kulübü, Erdemir yönetimine sezon hazırlıkları öncesi Erdemir Stadı’nın idmanlar için kendilerine tahsis edilmesi için bir dilekçe yazdı. Erdemir yönetimi ise bu dilekçeye olumlu yanıt verdi.
EreÄŸli Belediyespor teknik kadrosundan gelecek talebi üzerine ise Erdemir Stadı’nın kapılarının EreÄŸli Belediyespor açık olduÄŸu, zaman zaman da bazı antrenmanların Erdemir Stadında yapıldığı biliniyor.
DiÄŸer yandan gerek A Takım gerekse Türkiye Kadınlar 1. Ligi ekibi EreÄŸli Belediyespor Kız Futbol Takımı’nın da, Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirilen ’saha listesinde’, Erdemir Stadı’nın alternatif stat olarak gösterildiÄŸi kaydediliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo