Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZİYARETİ İADE… HAYIRLI OLSUN…

ZİYARETİ İADE… HAYIRLI OLSUN…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’deki görevine kısa süre önce başlayan ilçenin Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “aslında Ereğli’de 24 saat değil de 25-26 saat olması gerekiyor” dedi.
Kaymakam Çorumluoğlu, hem iadeyi ziyaret hem de kongre süreci nedeni ile ‘hayırlı olsun’ demek için gittiği Türk Metal Sendikası Şubesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, ilçe için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. İş yoğunluğu nedeni ile hayatında ilk defa eve çalışma dosyaları taşıdığını belirten Çorumluoğlu, şu sözlerle konuştu:   
SAATLER YETMİYOR
“Burada günler biraz hızlı geçiyor. Aslında Ereğli’de 24 saat değil de 25-26 saat olması gerekiyor. Eşim, ‘evleneli 16 sene oldu. Bu zamana kadar eve hiç dosya getirmemiştin’ diyor. Ben artık akşamları klasörleri eve götürüyor internet imzalarını da evden atıyorum.
Bu ziyaretlerde biraz hem kabul hem de iadede zorlanıyoruz. Dolayısıyla hem size ‘hayırlı olsun’ diyelim hem de iade şeklinde olsun istedim. Yönetimdekilere, işçi kardeşlerimize Allah hayırlı etsin. Bu seçim demokrasinin bir sonucudur. Katılamadığım kongrenizin huzur ve sükunet içinde geçmesi, yeni yönetimin başlaması son derece önemlidir. İl, ilçe, siz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”
MİNİ BRİFİNG
Kurmayları ve bazı işçiler ile kapıda karşıladığı Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ise 11. Olağan Genel Kurulu geride bıraktıklarını ifade ederek, “kongremiz Karadeniz Ereğli ile iş kesimine hayırlı olsun” dedi.
Öte yandan Ercan, Çorumluoğlu’na üye sayısı, faaliyet alanları ve işleyiş hakkında kısa bilgiler verdi.  

 

ZİYARETİ İADE… HAYIRLI OLSUN…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo