Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

ZABITADAN HİJYEN DENETİMİ!.

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.522
  • 0
  • 1 dk

Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde gıda üzerine faaliyet gösteren iş yerlerine denetim yaptı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi zabıta ekipleri gıda üzerine iş yapan lokanta, hazır paket servisi, pide, kebap ve lahmacun salonlarının da aralarında bulunduğu birçok iş yerini denetledi.

Yapılan denetimlerde ruhsat kontrolü, kullanılan gıdaların uygunluğu, işyerleri ve üretim yapılan yerlerinin temizliği İşyeri Hijyen Eğitim Belgesi olup olmadığı ve mutfakta görev yapan personelin kıyafetlerine ve temizliğine bakıldı.

İlçe Merkezinde ve sahil mevkiinde bulunan 66 işyerinin denetlendiğini hatırlatan Zabıta Müdürlüğü, denetim sırasında usule uygun olmayan bazı iş yerlerine sözlü uyarıda bulunduklarını bildirdi.

Zabıta Müdürlüğü, halkın sağlığını olumsuz etkileyecek durumlara karşı asla taviz verilmeyeceğini ifade ederken, denetimlerin de sık sık devam edeceği belirtildi.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

1 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber UYSAL VE MECLİS ÜYELERİ ANKARA’DA UYSAL VE MECLİS ÜYELERİ ANKARA’DASiyaset1.284

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.