Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZABITA DENETİMLERİ SÜRÜYOR!..

ZABITA DENETİMLERİ SÜRÜYOR!..

Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin işyeri denetimleri aralıksız devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, 26 Kasım 2014 ve 30 Ocak 2015 tarihleri arasında belediye sınırları içerisinde faaliyet göstermekte olan erkek ve bayan kuaförleri, güzellik salonları, kasaplar, kuruyemişçiler, içkili restoranlar, simit fırınları, ekmek fırınları ve pide fırınları olmak üzere 209 adet işyerini denetledi.

Yapılan denetimlerde, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, hafta tatili ruhsatı, işyerinin genel temizliği, işyeri çalışanlarının kıyafeti, hijyen, eğitim sertifikası, ürün etiketleri, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat tarifeleri ile işyerinin statüsüne göre diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde kontrol edildi.

Denetimlerde çeşitli konularda tespit edilen eksiklikler için 190 adet işyerlerine süre verilerek eksikliklerini gidermeleri istendi.

Süre sonunda yapılan kontrolde 160 adet işyeri eksikliklerini giderdi. Gidermeyen işyerleri için yönetmelik hükümlerine göre yasal işlem yapıldı. 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, işyeri denetim amaçlarının ceza yazmak olmadığını vurgulayarak, asıl amaçlarının işyerlerinin uygun şartlarda çalışarak eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirtti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo