Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA!..

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ°’NDEN AÇIKLAMA!..

EreÄŸli Belediyesi’nden açıklama:

"Bir grup taksici esnafının, belediye binamız önünde yaptığı basın açıklamasında bahsedilen konuya ilişkin olarak açıklama yapılma gereği duyulmuştur.

08 Aralık 2014 tarihinde Kdz. EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası, Belediye BaÅŸkanlığımıza müracaat ederek Sümer Taksi’nin, maÄŸduriyeti dolayısıyla Özel Echomar Hastanesi veya Yeni Adliye Binası önünden ek durak talebini iletmiÅŸtir.

Belediyemiz tarafından ise, 26 Aralık 2014 tarihinde Åžoförler ve Otomobilciler Odası’na Sümer Taksi’nin Cumartesi Pazarı’na ve Echomar Hastanesi’ne ÅŸube olarak 3 araç ile hizmet vermesinin uygun bulunduÄŸuna dair gerekli yazışma yapılmıştır.

08 Ocak 2015 tarihinde Åžoförler Odası tekrar Belediye BaÅŸkanlığına müracaat ederek, Sümer Taksi’nin talebinin uygun olmadığı yönünde görüş bildirmiÅŸ ve bu uygulamanın yapılması halinde taksici esnafları arasında kaos ve sıkıntı çıkabileceÄŸini belirterek, önceki yazı hakkında iÅŸlem yapılmamasını talep etmiÅŸtir.

27 Ocak 2015 tarihinde Åžoförler ve Otomobilciler Odası tekrar yazıyla belediyemize müracaat edere, Sümer Taksi’nin sadece Cumartesi günleri eskiden Garaj Taksi Durağının çalıştığı yerden 3 araç ile çalışmalarının uygun olduÄŸunu tarafımıza bildirmiÅŸtir.

Åžoförler ve Otomobilciler Odası’nın bu iki yazısı üzerine 29 Ocak 2015 tarihinde Åžoförler ve Otomobilciler Odası’nın görüşü doÄŸrultusunda, Sümer Taksi durağına Cumartesi Pazarı için Sadece Cumartesi günü 3 araç ile hizmet verilmesinin uygun bulunduÄŸuna dair gerekli yazışma yapılmıştır.

Son olarak ekteki fotoÄŸraflardan da görüldüğü üzere, 06 Åžubat 2015 Cuma akÅŸamı saat 20.00’de Åžoförler Odası BaÅŸkanı’nın yanı sıra taksi durak baÅŸkanları ile BaÅŸkanlık Makamı’nda bir toplantı yapılmış ve bu toplantıda bahse konu Sümer Taksi’nin maÄŸduriyetinin giderilmesi için Cumartesi Pazarı, Kepez ve Kışla Mahallelerine her gün birer taksi göndermesi önerisi de kabul görmüştür.

Hukukun ve adaletin iÅŸlediÄŸi Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, bu konuda aldığı kararın arkasındadır. Belediye BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal’ın, bu konuda tehdit edildiÄŸi, tehditlere boyun eÄŸdiÄŸi yöndeki söylemler de tamamen gerçek dışıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo