Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZABITA, ÇALIŞMA BAŞLATTI!.

ZABITA, ÇALIŞMA BAŞLATTI!.

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelindeki iş yerlerine ait tabela, afiş ve totemlerin Tabela Yönetmeliğine uygun hale getirilmesi için çalışma başlattı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tabela kirliliÄŸini önlemek ve  iÅŸyerleri tabelalarının Tabela YönetmeliÄŸi’ne uygun hale getirmek için denetimlere baÅŸladı.

Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, gelen ÅŸikayetler ve yapılan çalışmalar doÄŸrultusunda bir çok iÅŸ yeri tabelasının standartlara uygun olmadığının tespit edildiÄŸini belirterek; “Bir çok iÅŸ yeri tabelası standartlara aykırı ve görüntü kirliliÄŸi oluÅŸturuyor. Kamuya açık alanda bulunan bazı totemler ile afiÅŸlere yönelik bir çalışma baÅŸlattık. Öncelikle yaya kaldırımı üzerinde tespit ettiklerimize tebligatlar yapılıyor, tabela yönetmeliÄŸine uygun hale getirecekler. Daha sonra ön cephe tabelalarına yönelik bir çalışma yapacağız ardından standart dışı olanları kaldıracağız. Ä°ÅŸ yeri sahiplerinin cezai duruma düşmemeleri için reklam tabelalarını yönetmeliklere uygun hale getirmelerini istiyoruz” dedi.

Zabıta Ekipleri, özellikle ana yol güzergahlarında trafik akışını da olumsuz etkileyecek reklam tabelalarını tebligatların ardından kaldırma iÅŸlemlerine baÅŸlayacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo