Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YUVA KURDULAR…

YUVA KURDULAR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediyesi çalışanlarından Ayşenur Ekşi ile Celil Karadağ, katılımı yüksek düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.
Alınan bilgiye göre, Nurcan ve Fevzi EkÅŸi’nin Belediye Ruhsat Birimi çalışanı kızları AyÅŸenur EkÅŸi ile Selahattin ve Fatma KaradaÄŸ’ın Belediye Çözüm Masası çalışanı oÄŸulları Celil KaradaÄŸ, bir süredir devam eden birlikteliklerini taçlandırdılar.
Gülüç beldede bulunan Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de düzenlenen düğün töreninde, çiftin nikahını Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ kıydı.
Çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, DSP Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, Ereğli Belediye Meclis Üyesi Esra Alpago, işadamı Aydın Karadağ, Metin Bayrak ve Hasan Arslan yaptılar.
AyÅŸenur (EkÅŸi) ve Celil KaradaÄŸ, seçkin davetli topluluÄŸunun katılımı ile gerçekleÅŸtirilen düğünde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eÄŸlendiler.

EreÄŸli FM olarak, yuva kuran arkadaÅŸlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
 

 

YUVA KURDULAR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo