Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ KATLI OTOPARK ve KENT MEYDANI’NA CAMİ!.

İKİ KATLI OTOPARK ve KENT MEYDANI’NA CAMİ!.

AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı’na 650 araç kapasiteli 2 katlı otopark ve üzerine ise ibadethane yapılacağı sözünü yineledi.


Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin Kayım ayı Olağan Meclis Toplantılarından 4’üncü Birleşimi, Uysal başkanlığında AKM Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gündem maddeleri arasında bulunan 2019 yılı performans programına ait komisyon raporları görüşüldü. Belediye müdürlüklerinin ise Performans Hedefi Tablosu, kürsü arkasındaki perde ekrana yansıtıldı.
OCAKCI ELEŞTİRDİ
Komisyon raporlarının okunmasının ardından söz alan CHP Gurup Sözcüsü Sertan Ocakcı, özellikle Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Performans Programı’ndaki bazı maddeleri eleştirdi. Ocakcı, Kent Meydanı projesi kapsamına alınan “Cami” konusunu anımsattı, konunun mahkemece yürütmesinin durdurulduğunu hatırlattı.
Elmatepe Köprüsü ile içinde yüzme havuzu da bulunan spor kompleksi projesinde gelinen son noktanın anlatılmasını isteyen Ocakcı, Başkan Uysal’a sorular da sordu.

UYSAL YANIT VERDİ
Uysal ise kendisine iletilen eleştirisi dinlemesinin ardından yaptığı konuşmada, şu yanıtları verdi:
“Kent Meydanı ve iki katlı otopark konusu. 650 araçlık otopark, ilçemizin olmazsa olmazıdır. Bu, kesinlikle olacak. ‘Üzerine bir şeyler yapılacak…’ Üzerine bir şey değil adı ‘cami’ olacak.
Yüzme havuzu konusu da önümüzdeki aylarda ihalesine çıkacağız. ‘Zeki, çevik gençler yetişecek’ diye söylendi, bun buna tam katılmıyorum. Üzerine bir de ahlaklı bir gençler olması gerekiyor.

GÖZTEPE KÖPRÜSÜ
Göztepe Köprüsü’nün maliyetini biz yapabiliriz. Erdemir ile (Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları) görüşmelerimiz oldu. Erdemir’e bu projeyi verdik sözlü olarak ta ilettik.

ELMATEPE KÖPRÜSÜ
Elmatepe’ye de üstgeçit yapılacak. Mahkeme süreci var. Orada yüksek gerilim hattı var. Hem EnerjiSa’ya hem de Erdemir’e yazı yazdık. Oradaki o trafonun yer değiştirildikten sonra Elmatepe Köprüsü de yapılacak.”
Meclis, kalan maddelerin görüşülmesi üzere yarına (13 Kasım Salı) ertelendi.   

 

İKİ KATLI OTOPARK ve KENT MEYDANI’NA CAMİ!.

AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı’na 650 araç kapasiteli 2 katlı otopark ve üzerine ise ibadethane yapılacağı sözünü yineledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo