Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YÜRÜYÜŞ DELİLERİ, AKÇAKOCA’DA BULUŞTU

YÃœRÃœYÜŞ DELÄ°LERÄ°, AKÇAKOCA’DA BULUÅžTU

                                                 -HABER YAŞAM-

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’ne baÄŸlı Gülüç Belde Belediyesi’nde, spor yapmaya tutkunluÄŸu ile bilinen Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürü Seydi DemirtaÅŸ (55), saÄŸlıklı yaÅŸamak için kilometrelerce yürüdüğünü bildirdi.
Demirtaş, Ereğli FM muhabirine açıklamasında, programlı yaptığı yürüyüş sporu sırasında çektiği fotoğrafları sosyal medyadaki sayfasında paylaştığını söyledi. Bunu ise çevresindekileri spor yapmaya davet amaçlı yaptığını belirten Demirtaş, şunları kaydetti:
SLOGAN BELÄ°RLEMÄ°Åž
“Yaşımız altmışa merdiven dayadı. Her gün yürüyüşlerimizi Facebook sayfasında size paylaşıyoruz. Allah gösteriÅŸten korusun, buradaki amacımız saÄŸlık için arkadaÅŸlarımızı, dostlarımız insanlarımız yürüyüşe, spora teÅŸvik etmek, onların boÅŸ vakitlerini yürüyüş yaparak, spor yaparak deÄŸerlendirmelerine öncülük edebilmek. Bunda da baÅŸarılı olabiliyorsak ne mutlu bize. Tüm arkadaÅŸlarımızı, zinde ve saÄŸlıklı kalabilmek için yürüyüşe ve spora davet ediyoruz. Sloganımız ÅŸudur:  yaÅŸam boyu saÄŸlık için durmak yok yürüyüşlere ve spora devam.”
Öte yandan DemirtaÅŸ, kendisi gibi düzenli yürüyüş yapan iÅŸadamı Yüksel DemirbaÅŸ ile birlikte, son olarak Düzce’nin Akçakoca ilçesine giderek buradaki sahilde yürüdüklerini sözlerine ekledi.

                                                  -HABERİN İÇİNDEN-
*Biri EreÄŸli’den, diÄŸeri Gülüç’ten yola çıktı, Akçakoca’da yolları birleÅŸti.
*YaÅŸları 60’ÅŸa dayanan ikiliye EreÄŸli ve Gülüç sahilleri yetmedi; gençlere ‘spor yapın’ mesajını yerel turizmin kalbinden verdi.
*Sahil, asfalt, kara, ‘deniz’, ‘hava’ demeden yürüyen ihtiyar delikanlıların ‘spor azmi’, gençleri adeta utandırdı.
 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo