Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YÜREĞİNE SAĞLIK HOCAM...

YÜREĞİNE SAĞLIK HOCAM...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de oynanan futbol maçında Ä°stiklal Marşı sesi duyan hakem maçı durdurdu. Maç, Marşın tamamlanmasının ardından kaldığı yerden devam etti. 
Edinilen bilgiye göre, amatör müsabakada oynanan ekstra play off rövanş maçında Kepez Çaylıoğluspor ile Çates Işıkspor takımları karşı karşıya geldi. Maçın 20. dakikasında dışarıda okunan İstiklal Marşı'na kayıtsız kalmayan maçın hakemi Hakan Ergin, oyunu durdurdu. Hakem Ergin, futbolcular ve tribündeki seyirciler, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı söyledi.
Ä°stiklal Marşı'nın bitmesiyle maçın hakemi Hakan Ergin maçı devam ettirdi. Ergin'in yapmış olduÄŸu bu anlamlı hareket maçın ardından büyük yankı uyandırdı. 
"10 YILDIR FUTBOL HAKEMLİĞİ YAPIYORUM, Ä°LK DEFA BÖYLE BÄ°R ÅžEY BAÅžIMA GELDÄ°" 
Ergin, maç sonrası gazetecilerin sorusu üzerine konuşmasında, şöyle dedi:
"Zonguldak'ın son play off maçıydı. Önemli bir maçtı. Maçın 20 dakikasında müsabaka devam ederken İstiklal Marşı sesi duydum. İstiklal Marşı okunurken elim birden düdüğe gitti ve maçı durdurdum. Oyuncularla beraber İstiklal Marşı'nın okunduğu ve bayrağımızın olduğu yere gittik. İstiklal Marşımızı okumaya başladık. İstiklal Marşı bittikten sonra da oyunumuza devam ettik. 10 senedir futbol hakemliği yapıyorum, ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Benim yerimde diğer arkadaşlarım da olsa onlar da aynı şeyi yaparlardı. Müsabaka sonrasında da çok olumlu tepkiler aldım. İstiklal Marşı ve bayrağımız bizim için çok önemli bir değer."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
üzgün1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo