13 o C Kdz. Ereğli

“YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEME” KAVGASI

Gündem 8 yıl 6 ay 17 saat 28 dakika önce 1479

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta, işyerinde yüksek sesle müzik dinleyen komşusunu silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın tahliyesine karar verildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya komşusu Ali Görmüş’ü silahla yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanık Yasin Çıplak ile yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, "kasten adam öldürmeye teşebbüs", "hakaret" ve "silahla ateş ederek genel güvenliği tehlikeye sokmak" suçlarından Çıplak’ın 9 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Yasin Çıplak, mütalaaya karşı savunmasında, ailesine karşı sorumlulukları olduğunu belirterek, "Ben 42 yaşına kadar karakol yüzü görmedim. Üniversitede okuyan bir kızım var. Benim ona yardımcı olmam gerekirken, ona ayırdığım eğitim parasıyla ailemize katkı sağlıyor. O nedenle önce Allah’a, sonra size güveniyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın tutuklu kaldığı süreyi ve kaçma şüphesi bulunmamasını göz önünde bulundurarak, tahliyesine karar verdi. Heyet, mütalaaya karşı savunmaların hazırlanması için duruşmayı erteledi.

Asma Mahallesi Dağbaca Sokak’ta 16 Mart’ta meydana gelen olayda, Yasin Çıplak, oturdukları binanın yan tarafındaki iş yerinde yüksek sesle müzik dinleyerek gürültüye neden olduğu iddiasıyla Ali Görmüş ile kavga çıkmış, Çıplak ruhsatsız tabancasıyla Görmüş’ü yaralamıştı.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 17 saat önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 18 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 12 saat 17 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 9 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 11 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 6 saat 6 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 14 saat 13 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 15 saat 20 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 3 saat 24 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 10 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !