Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YOĞUN BAKIMDA HASTA KALMADI !.

YOĞUN BAKIMDA HASTA KALMADI !.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Şu anda yoğun bakımda yatan hastamız yok. Vaka sayılarında da azalma var” dedi.


Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Şu anda yoğun bakımda yatan hastamız yok. Vaka sayılarında da azalma var” dedi.

Çorumluoğlu, “Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde Covid-19 servisinde görevli bulunduğu sırada covid-19’a yakalanan ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hemşirenin de sağlığına kavuşarak bugün taburcu olduğunu  açıkladı.

Çorumluoğlu, “BEÜ’de, yoğun bakımdan çıkan hemşire arkadaşımız, bugün taburcu edilerek evine geldi. Ben de kendisin iile bir telefon görüşmesi yapmıştım. Sağlığı ve sıhhati oldukça iyi.  Bu bizi çok sevindirdi. Şu anda yoğun bakımda yatan hastamız yok. Vaka sayılarında da azalma var. Yine de tek-tük gelmeye devam ediyor. Bugün ise vakamız çıkmadı. Şu anda iyi gidiyor ama bazı vatandaşlarımızın tedbirsizliğini de anlamakta güçlük çekiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi el hijyeni, maske ve mesafeye vatandaşlarımızın dikkat etmesin istiyorum." ifadelerini kullandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
üzgün3
şaşkın1
gülücük0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Evde tek başına...

27 Haziran 2020 - 00:16

Babam şu an yoğun bakımda 5 gündür tedavi görüyor,covid bulgusuyla..Bende 5 gündür evde karantinadayım tek başıma..sayin kaymakam Ereglileri karıştırdı galiba..

Yorum Yazın

Canlı Radyo