Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YİNE CİNAYET, YİNE KADIN!..

YÄ°NE CÄ°NAYET, YÄ°NE KADIN!..

Zonguldak’ta sabah saatlerinde bir genç kızın cesedi bulundu.

Kent merkezinde bulunan Kadırga mevkiinde bulunan Karadeniz Apartmanı’nda sabah saatlerinde ceset alarmı verildi. TTK Satın Alma Daire BaÅŸkanlığı’nda yaklaşık 1 senedir memur olarak çalışan N.S.’ye ait olduÄŸu öğrenilen cesetle ilgili emniyet ekipleri sabah saatlerinde tehakkuza geçerken genç kızın boÄŸazının kesildiÄŸi öğrenildi.
Genç kızın sevgilisi tarafından verilen ihbar sonrasında emniyet ekipleri soruÅŸturma baÅŸlatılırken boÄŸazının bıçakla kesildiÄŸi genç kızın Ispartalı olduÄŸu, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda büyüdüğü, yaklaşık 2 ay önceye kadar kent merkezindeki bir apartta kaldığı ve mevcut apartmana yeni taşındığı öğrenildi

Öte yandan genç kızın astım hastası olduÄŸu ve Beycuma 112 Acil Servis’te çalışan sevgilisini akÅŸam 20.00 sularında arayarak yanına çağırdığı ve o saatten sonra sevgilisinin defalarca ulaÅŸma çabasına raÄŸmen sabaha kadar ulaÅŸamadığı ileri sürüldü. Emniyet ekipleri tarafından geniÅŸ kapsamlı soruÅŸturma baÅŸlatılırken genç kızın sevgilisi ise gözaltına alındı.

 

AYRINTILAR GELECEK!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Gözde Cömert Gökalp

24 Åžubat 2016 - 11:54

Yazık bide yetiştirme yurdunda büyümüş Bu kadın cinayetleri ne zaman bitecek yarrabbim

Yorum Yazın

Canlı Radyo