13 o C Kdz. Ereğli

YIL SONUNDA YATIRIMCILARA AÇILACAK

Gündem 7 yıl 11 ay 27 gün 14 saat 58 dakika önce 1291

Haberi Paylaşın

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, ilçelerindeki Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) yıl sonunda yatırımcılara açılacağını söyledi.

Ocak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçelerindeki OSB’nin 1997’de yatırım programına alındığını, 20 yıllık bir projeyi gerçekleştirme adına gerek Ankara, gerekse valilik nezdinde gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

820 dönümlük OSB’de alt yapı ihalesi öncesinde arazide iş makineleriyle çalışmaların başladığını ifade eden Ocak, şöyle konuştu:

"İlçemizden başka illere giden binlerce gencimiz var. OSB’nin faaliyete geçmesi ile yeni iş sahaları açılacak ve dışarıya giden gençlerimizi buralarda istihdam edeceğiz. OSB, bu noktada bölgenin parlayan yıldızı olacak ve yatırımcılar için ilçemiz biçilmiş kaftandır. Şu anda ismini açıklamak istemediğimiz uluslararası yatırımcılar OSB’de arazilerle ilgileniyorlar. Bundan sonraki süreçte OSB alanında temel atarak parsel satışlarına başlamak istiyoruz. Bu süreçten sonra işlerimiz belirli bir kademe içinde yürüyecektir. İşin en zor kısmını atlattık. Yıl sonu itibariyle OSB’yi yatırımcılara açacağız."

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 20 saat 26 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 11 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 18 saat 39 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 43 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 15 saat 17 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 9 saat 32 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 20 saat önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 14 saat 7 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
15 saat 6 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 17 saat 33 dakika önce KAZA ; 2 YARALI