Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YIL SONUNDA YATIRIMCILARA AÇILACAK

YIL SONUNDA YATIRIMCILARA AÇILACAK

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Recep Ocak, ilçelerindeki Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) yıl sonunda yatırımcılara açılacağını söyledi.

Ocak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçelerindeki OSB’nin 1997’de yatırım programına alındığını, 20 yıllık bir projeyi gerçekleÅŸtirme adına gerek Ankara, gerekse valilik nezdinde gerekli çalışmaları gerçekleÅŸtirdiklerini söyledi.

820 dönümlük OSB’de alt yapı ihalesi öncesinde arazide iÅŸ makineleriyle çalışmaların baÅŸladığını ifade eden Ocak, şöyle konuÅŸtu: 

"Ä°lçemizden baÅŸka illere giden binlerce gencimiz var. OSB’nin faaliyete geçmesi ile yeni iÅŸ sahaları açılacak ve dışarıya giden gençlerimizi buralarda istihdam edeceÄŸiz. OSB, bu noktada bölgenin parlayan yıldızı olacak ve yatırımcılar için ilçemiz biçilmiÅŸ kaftandır. Åžu anda ismini açıklamak istemediÄŸimiz uluslararası yatırımcılar OSB’de arazilerle ilgileniyorlar. Bundan sonraki süreçte OSB alanında temel atarak parsel satışlarına baÅŸlamak istiyoruz. Bu süreçten sonra iÅŸlerimiz belirli bir kademe içinde yürüyecektir. Ä°ÅŸin en zor kısmını atlattık. Yıl sonu itibariyle OSB’yi yatırımcılara açacağız." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo