Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

YIL SONUNDA YATIRIMCILARA AÇILACAK

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.319
  • 0
  • 1 dk

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, ilçelerindeki Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) yıl sonunda yatırımcılara açılacağını söyledi.

Ocak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçelerindeki OSB’nin 1997’de yatırım programına alındığını, 20 yıllık bir projeyi gerçekleştirme adına gerek Ankara, gerekse valilik nezdinde gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

820 dönümlük OSB’de alt yapı ihalesi öncesinde arazide iş makineleriyle çalışmaların başladığını ifade eden Ocak, şöyle konuştu: 

"İlçemizden başka illere giden binlerce gencimiz var. OSB’nin faaliyete geçmesi ile yeni iş sahaları açılacak ve dışarıya giden gençlerimizi buralarda istihdam edeceğiz. OSB, bu noktada bölgenin parlayan yıldızı olacak ve yatırımcılar için ilçemiz biçilmiş kaftandır. Şu anda ismini açıklamak istemediğimiz uluslararası yatırımcılar OSB’de arazilerle ilgileniyorlar. Bundan sonraki süreçte OSB alanında temel atarak parsel satışlarına başlamak istiyoruz. Bu süreçten sonra işlerimiz belirli bir kademe içinde yürüyecektir. İşin en zor kısmını atlattık. Yıl sonu itibariyle OSB’yi yatırımcılara açacağız." 

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber MSB, TERSANELERİ İNCELEYİP RAPORLAYACAK MSB, TERSANELERİ İNCELEYİP RAPORLAYACAKGündem1.833

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.