Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YIL SONUNA KADAR ZAM YOK!.

YIL SONUNA KADAR ZAM YOK!.

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde, taksi ücretlerine yıl sonuna kadar zam yapılmayacağı bildirildi.

Karadeniz EreÄŸli Taksiciler DerneÄŸi BaÅŸkanı Yücel Oktay, EreÄŸli FM’de “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında yaptığı açıklamalarda, taksimetler açmanın zorunlu olduÄŸunu ancak, belirlenen fiyatı alıp almamanın zorunlu olmadığını söyledi.

Ä°lçedeki aktif 153 taksi sahibinin 15’i hariç tamamının dernek üyesi olduÄŸunu anlatan Oktay, şöyle dedi:

“Her dernek gibi biz de üyelerimizin çalışma yaÅŸamlarının daha iyi koÅŸullarda olabilmesi için çaba gösteriyoruz. Taksici esnafı üzerinde bir yaptırımımız olmamakla birlikte aldığımız yönetim kurulu kararlarını, duraklarımızdaki yönetimlere aktarıyoruz. Gerek duyulanları onlar uyguluyorlar. GeldiÄŸimiz noktada taksici esnafımızın çok fazla sorunu yok. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanımız Sayın Hüseyin Uysal da, sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde tek tip duraklar yapılacak. Desteklerinden dolayı Sayın Uysal ve Åžoförler Odası BaÅŸkanımız Cevdet Civelek’e teÅŸekkür ediyoruz.”

ZAM YOK, ÇİFT TARİFE YOK!

Oktay, bazı çevrelerde “taksi ücretlerine zam yapıldığı” ÅŸeklindeki söylentilerin gerçeÄŸi yansıtmadığını belirttiÄŸi konuÅŸmasını şöyle sürdürdü:

“Aslında uyguladığımız fiyatlar taksimetrenin belirlediÄŸi rakamlara yakın fiyatlardır. Halen yakın mesafelere 5 liradan olmak üzere, mesafe uzadıkça küçük dilemlerde yükselen fiyatlarla yolcu taşıyoruz. Bunun yanı sıra önceki yıllarda uygulanan saat 24.00’den sabaha kadar çift tarifeyi de kaldırdık. 24 saat aynı fiyattan yolcu taşıyoruz. Hatta yakın bölgelerde telefon ile taksi istenmesinde de tek gidiÅŸ ücreti alıyoruz. Yıl sonuna kadar da zam yapmamayı düşünüyoruz. Önemli olan esnafımızın kazancının yanı sıra müşteri memnuniyetini saÄŸlamak.”

Oktay, Taksi - dolmuÅŸ gibi uygulamasının gündemlerinde olmadığını, Hükümetten ise otomobillerde Özel Tüketim Vergisi’ni kaldırmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Programda yer alan Karadeniz EreÄŸli Taksiciler DerneÄŸi BaÅŸkan Yardımcısı Hakan Polat ise EreÄŸli’deki taksi ÅŸoförlerin kılık-kıyafetlerinin, müşteri-esnaf iliÅŸkilerinin daha düzenli olduÄŸunu söyledi. Polat, EreÄŸli’nin coÄŸrafi konumu nedeniyle taksilerin daha çok terci edildiÄŸini kaydetti.

Özcan ile Polat, programın son bölümünde kendilerini konuk olarak aldığı Kapan ile EreÄŸli FM personeline teÅŸekkür ederken, akaryakıt istasyonundan indirimli akaryakıt temin imkanı saÄŸlaması dolayısıyla, radyonun yönetim kurulu baÅŸkanı Halil BozkuÅŸ’a ayrıca teÅŸekkür ettiklerini bildirdiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo