Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI!.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI!.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, otomobiliyle çarptığı kişinin yaşamını yitirmesine neden olduğu öne sürülen sürücünün tutuklandığını bildirdi.

 Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, 8 Mayısta, Milli Egemenlik Caddesi’nde bir aracın yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada Serkan Sarı’nın yaralanarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ve müdahaleye raÄŸmen yaÅŸamını yitirdiÄŸini anımsattı. 

Olayın ardından Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı olarak soruÅŸturma baÅŸlattıklarını belirten Topuz, "Suçun faili olduÄŸu deÄŸerlendirilen M.T., olay günü kolluk birimleri tarafından yakalanarak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığımızın talimatıyla gözaltına alınmış ve aynı gün tutuklanma talebiyle Zonguldak Sulh Ceza HakimliÄŸi’ne sevk edilmiÅŸtir. Şüpheli, "taksirle ölüme neden olma" suçundan tutuklanmıştır." ifadelerini kullandı. 

Bu arada güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Serkan Sarı’nın arkadaşıyla birlikte yürüyerek yolun karşısına geçtiÄŸi, Zonguldak Belediyesi 100. Yıl Åžehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanında bulunan kaldırımın kenarından yürüdüğü sırada arkadan gelen otomobilin çarptığı yer alıyor.

Kayıtlarda ayrıca, otomobil sürücüsü M.T’nin, Sarı’ya çarptıktan sonra yavaÅŸladığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı, Serkan Sarı’nın yardımına sürücülei ve yoldan geçen vatandaÅŸların koÅŸtuÄŸu görülüyor.

 Milli Egemenlik Caddesinde M.T’nin kullandığı 67 EC 588 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Serkan Sarı’ya çarpmış, saÄŸlık ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Sarı, yaÅŸamını yitirmiÅŸti.

Olaydan sonra kaçan sürücü M.T, gözaltına alınmış ve  çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo