Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YIKIM KARARINA TEPKİ GÖSTERDİLER

YIKIM KARARINA TEPKİ GÖSTERDİLER

EreÄŸli Belediyesi’nin Kent Meydanı Projesi kapsamında katlı otopark binasını yıkma kararı almasına esnaf tepki gösterdi.

Müftü Mahallesi’ndeki EreÄŸli Belediyesi’ne ait katlı otopark binası önünde toplanan ÅŸoförler belediyenin yıkım kararını eleÅŸtirdi.

Durak baÅŸkanları, yöneticileri ve ÅŸoför esnafı adına açıklamada bulunan Ekip Taşımacılık Kooperatif BaÅŸkanı Ali Aydın, 90 köyden yolcu taşımacılığı yapan 500 araç sahibinin kullandığı katlı otopark binasının yıkım kararı alınmasının sadece ÅŸoför esnafını deÄŸil vatandaÅŸları da maÄŸdur edeceÄŸini söyledi.

Köy minibüsleri ve hususi araçların da kullandığı katlı otoparkın EreÄŸli Belediyesi tarafından alınan yıkım kararının durdurulması için Åžoförler ve Otomobilciler Odası’nın yürütmeyi durdurma davası açtığını belirten Aydın, ÅŸunları kaydetti:

"Katlı otopark yıkıldığı ve şehir merkezi dışına taşındığı takdirde sadece bizler mağdur olmayacağız, köylerden taşıdığımız vatandaşlarımız bu konuda mağdur olacak. Şehir merkezine araç değiştirip yükleriyle beraber aktarmalı geleceğinden külfet altına girecektir, zamanla da şehir merkezinden kopacaktır. Biz kamu yararına yapılan katlı otoparkın yıkılmasını istemiyoruz. Eğer şayet yıkılacaksa yeni yapılacak kent meydanının altındaki otoparktan köy minibüslerine yer verilmesini istiyoruz."

Açıklamanın ardından grup dağıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo