Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ, PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ, PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

Karadeniz Ereğli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyeleri, İlçe protokolüne ziyaretlerde bulundu, TCG Turgut Reis Firkateynini gezdi.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi 2016 yılı için seçilen 6 kiÅŸilik Çocuk ve 6 kiÅŸilik Gençlik Merkezi üyeleri, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı, Ä°lçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleÅŸtirdi.

EreÄŸli Belediyesi’nde Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay tarafından ağırlanan Çocuk ve Gençlik Meclisi Ãœyeleri, daha sonra Ä°lçe Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu’nu ziyaret etti.

KAYMAKAM MADENOĞLU: BELEDİYE YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay’ın nezaretinde Ä°lçe protokolünü ziyaret eden gençlere, Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu görevlerinde baÅŸarılar diledi.

Çocuk ve Gençlik Merkezi projesi için Belediye yönetimini de kutlayan MadenoÄŸlu; “Çocukların ve gençlerimizin ÅŸehrin yönetimi için ÅŸimdiden olayın içine dahil edilmesi güzel bir çalışma. Bu nedenle Belediye yönetimini kutluyorum. Gençlerimize görevlerinde baÅŸarılar diliyorum” dedi.

Madenoğlu, Meclis Üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti.

TCG TURGUT REÄ°S’Ä° GEZDÄ°LER

Çocuk ve Gençlik Meclisi Ãœyeleri, daha sonra Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay’la birlikte EreÄŸli Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Hasan DoÄŸan’ı ziyaret ettiler.

Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyelerini kapıda karşılayan Tuğamiral Hasan Doğan, misafirleriyle yakından ilgilendi. Çocuk Meclisi Başkanı Emirhan Şen ve Gençlik Merkezi Başkanı Süha Çuhadaroğlu, Komutanlık Şeref Defterini imzaladılar.

Meclis Ãœyeleri, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken Garnizon Komutanı TuÄŸamiral DoÄŸan’da Meclis grubundan ilgiye deÄŸer projelerin çıkacağına inandığını belirtti.

Çocuk ve Gençlik Merkezi Ãœyeleri Garnizon Komutanı DoÄŸan’ın talimatıyla, görev için EreÄŸli’de bulunan TCG Turgut Reis Firkateynini gezdiler. TCG Turgut Reis Komutanı Deniz Kurmay Albay Hüseyin Temizel, görevleri ve Firkateyn hakkında Çocuk ve Meclis Meclis Grubunu bilgilendirdi.

Türk Deniz Kuvvetlerinin binin üzerinde seyre çıkmış önemli gemilerinden olan TCG Turgut Reis Firkateyninden mutlu ayrılan Çocuk ve Gençlik Meclisi Ãœyeleri, protokol ziyaretlerini Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’e yaptıkları ziyaret ile tamamladılar.

Emniyet Müdürü Küçük, Meclis Grubuna çalışmalarında baÅŸarılar dileyerek, kendilerini ilgilendiren her türlü projede yanlarında olacaklarını söyledi. GerçekleÅŸtirilen ziyaretlerde, Belediye Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Baki Kara’da hazır bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo