Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YETİŞEN ALIYOR; GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ 89 LİRA…

YETİŞEN ALIYOR; GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ 89 LİRA…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, maÄŸazasını yeniçaÄŸa uygun ÅŸekilde yeniden dekor ettiklerini belirten EreÄŸli Optik sahibi Hakan Yaman, dünya markası gözlükleri ise açılışa özel 89 liraya satışa sunduklarını bildirdi.
Yaman, Müftü Mahallesi Yukarı Çarşı Sokak’taki maÄŸazada EreÄŸli FM’e açıklamasında, güneÅŸ gözlüğü yeni sezonun baÅŸladığını söyledi. Yeni sezon ve yenilen maÄŸaza dekoru nedeni ile dünya markalarından seçilen bazı gözlük modellerinde bir hafta geçerli kampanya düzenlediklerini ifade eden Yaman, şöyle dedi:
“1999 yılında açılan maÄŸazamız, yeni konsepte ve yeni geliÅŸen çaÄŸa uyum saÄŸlamak için dekorumuzu yenileyerek EreÄŸli halkına hizmete bugün itibari ile açtık. Bugün açmamızın da güneÅŸ gözlüğü yeni sezonunun açılması ile beraber olması tam uyum içinde oldu. Bugün açılışa özel 89 liradan baÅŸlayan fiyatlarla güneÅŸ gözlüklerini çıkarttık. Tüm EreÄŸli halkını, güneÅŸ gözlüğü beÄŸenmek için maÄŸazamıza bekliyoruz. Kampanyamız bir hafta sürecek. İçinde geçmiÅŸ sezona ait ürünler var. Dünya markalarını uygun fiyatlara bulabilecekler.”  
Hakan Yaman çocuk, kadın ve erkeklerde pek çok modelin vitrinlerde yerini aldığını da sözlerine ekledi.

 

YETİŞEN ALIYOR; GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ 89 LİRA…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo