Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yerel Medya Ödülleri’ni kazananlar belli oldu

Yerel Medya Ödülleri’ni kazananlar belli oldu

Yerel medyayı desteklemeyi sürdüren Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin  Konrad Adenauer Stiftung Türkiye TemsilciliÄŸi ile ortaklaÅŸa düzenlediÄŸi “2016 Yerel Medya Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Ödüller haber, fotoÄŸraf ve sayfa düzeni olmak üzere 3 dalda verildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Konrad Adenauer Stiftung (KAS)’ın 19 yıldır birlikte düzenlediÄŸi Yerel Medya Ödülleri’ni kazananlar belli oldu.  Ödüller, 20 Mart 2017 Pazartesi günü saat 14.00’de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde toplanan Seçici Kurul tarafından belirlendi.

USTA Ä°SÄ°MLER BELÄ°RLEDÄ°

Seçici Kurulda; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti BaÅŸkanı Turgay Olcayto, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel GüneÅŸ, Konrad Adenauer Stiftung Proje Yöneticisi Bekir Öncel, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Temsilcisi Salih Suat Deniz, DHA Ä°stihbarat Åžefi Hasan ErÅŸan, Hürriyet Gazetesi FotoÄŸraf Editörü Sebati Karakurt, Gazeteci Ä°smail Ballı, TGC Balotaj Kurulu BaÅŸkanı Nuray Özger ve TGC Denetim Kurulu Ãœyesi Arif Esen yer aldı. Ä°smail Ballı toplantıya katılamadığından oyunu yazılı olarak gönderdi. Seçici Kurul BaÅŸkanlığı’na Turgay Olcayto, Yazmanlığa Nuray Özger oybirliÄŸi ile seçildi.Kurul, yaptığı deÄŸerlendirme ile Haber, FotoÄŸraf ve Sayfa Düzeni dallarındaki ödülleri ÅŸu ÅŸekilde belirledi:

ÖDÜLLERİ KAZANANLAR VE ESERLERİ

HABER ÖDÃœLÃœ ARÄ°F ARSLAN’IN

Batman ÇaÄŸdaÅŸ Gazetesi’nde 12 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan Arif Arslan’ın “Ezidiler İçin Gitmek de Kalmak da Zor” baÅŸlıklı haberi; Türkiye’de halklar arasındaki farklılıkların bir topluluÄŸun yaÅŸamını nasıl zorlaÅŸtırdığını deÄŸerlendirmesi nedeniyle ödüle deÄŸer görüldü.

SALÄ°M UZUN HABER ÖVGÃœ’YE DEÄžER GÖRÃœLDÃœ

Antalya’da çıkan Hürriyet Gazetesi Akdeniz ilavesinde 29 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan Salim Uzun’un “İç Çamaşırı ile DolaÅŸtırdı” baÅŸlıklı haberi bazı eÄŸitim kurumlarında öğrencilerin temel insan haklarının nasıl ihlal edildiÄŸini çarpıcı bir ÅŸekilde ortaya koyması nedeniyle övgüye deÄŸer bulundu.                                                                                                                                             .

Ä°LYAS AKENGÄ°N FOTOÄžRAF ÖDÃœLÃœ’NÃœ KAZANDI

Diyarbakır’da yayınlanan Tigris Haber Gazetesin’de 20 Ocak 2016 tarihinde Ã§Ä±kan         Ä°lyas Akengin’in “Silopi’de Yarım Özgürlük” baÅŸlıklı fotoÄŸrafı haberin içeriÄŸini baÅŸarılı bir ÅŸekilde yansıtması nedeniyle ödüle deÄŸer görüldü.

SAYFA DÃœZENÄ° DALI ÖDÃœLÃœ ESKÄ°ÅžEHÄ°R ANADOLU GAZETESÄ°’NDEN TÃœRKER ATAK’IN

EskiÅŸehir’de çıkan EskiÅŸehir Anadolu Gazetesi’nde 11 Nisan 2016 tarihinde yayınlanan 8.-9. Sayfalarıyla Türker Atak; fotoÄŸrafların, röportajın ve sayfa düzeninin içeriÄŸi rahat bir ÅŸekilde okunmasını saÄŸlaması nedeniyle ödüle deÄŸer görüldü.

1.SAYFA DÜZENİ ÖVGÜYE DEĞER BULUNDU

Bursa’da çıkan Yeni Dönem Gazetesi’nde 19 Åžubat 2016 tarihinde yayınlanan Ali Åžahin’in birinci sayfası; fotoÄŸraf, grafik ve içeriÄŸin haberi en iyi ÅŸekilde yansıtması nedeniyle övgüye deÄŸer bulundu.

JÃœRÄ° ÖZEL ÖDÃœLÃœ BAYBURT POSTASI’NIN

Yerel Medya Ödülleri Seçici Kurulu; içerik, fotoÄŸraflar ve sayfa düzenini göz önüne alarak Bayburt Postası Gazetesi’ne Jüri Özel Ödülü verilmesini kararlaÅŸtırdı.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo