Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YER TAHSİSİ YAPILDI!.

YER TAHSİSİ YAPILDI!.

Karadeniz Ereğli Belediyesi ilçedeki Muhtarlar Derneği, Türk Kızılayı Ereğli Şubesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kdz. Ereğli Şubesi’ne yer tahsisi yapıldı.

Ereğli Belediyesi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, tahsis edilen yerin mahalle ve köy muhtarlarına, Kızılay ve Yeşilay’a hayırlı olmasını temenni ederek, "Muhtarlarımızın, Kızılay’ın ve Yeşilay gibi kamu yaranına çalışan ve ilçemize hizmet veren derneklerin ve cemiyetlerin her zaman yanındayız, her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da yapılan protokol çerçevesinde belediyenin eski tansa binasını tahsis ettiğini, muhtarların kendine yakışır bir yere kavuşacağını söyledi.

Belediye Başkanı Uysal ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eden Kılıç, "Gerek mahalle gerekse köy muhtarlarımız ile bir bütün halinde hareket ediyoruz. Bölgemize katkı sağlayan taş üstüne taş koyan herkesin sonuna kadar da muhtarlar olarak yanındayız.

Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal ve ekibi bizim bu talebimize olumlu yanıt verdi ve gereken yer tahsisini yaptı. Mutluyuz, sevinçliyiz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Uysal’a duyarlılığından dolayı teşekkür eden Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay’da kan bağışı yönünden Zonguldak’ın en büyük ilçesi olarak hizmet vermekten dolayı gurur duyduklarını ifade ederken, Ereğli Belediyesi’nin Sağlık Ocağı’nı kendilerine tahsis etmelerinden dolayı büyük bir mutluluk içinde olduklarını ifade etti.

Yeşilay Cemiyeti Ereğli Temsilcisi Mustafa Gediksiz’te Başkan Uysal’ın kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo