Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ YÖNETİM TANITILDI !

YENİ YÖNETİM TANITILDI !

Ereğli DTO`da görev bölümü yapıldı.


Ä°MEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) EreÄŸli (Karadeniz Bölgesi) Åžubesi BaÅŸkanı OÄŸuz Ãœnlüer, Ãœnlüer, 9 Ekim’de gerçekleÅŸen Oda seçimlerinin ardından faaliyetlerine baÅŸladıklarını, bu vesileyle de kendilerinden önceki dönemde görev alan baÅŸta eski EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°rfan Erdem olmak üzere herekese teÅŸekkür ettiklerini belirterek, ÅŸunları söyledi:

“Amacı üzüm yemek olan bizler, yönetim kurulumuzla birlikte ilk faaliyet olarak 5 ayrı bölgedeki üyelerimizle bir istiÅŸare toplantı dizisi düzenlemeyi planladık. Düzenlenecek bu toplantılarla, Oda ve üyeler olarak neredeyiz, neler yapmışız, neler talep ediliyor ve biz neyi arz edebiliriz. Yani büyük resme bakacağız...Buralardan elde edeceÄŸimiz verileri deÄŸerlendirdikten sonra kısa, orta ve uzun vadeli eylem planı dahilinde elimizdeki tüm imkanları sektörümüzün, bölgemizin ve üyelerimizin her açıdan geliÅŸmesi için sonuna kadar kullanacağız. Bunda kimsenin kuÅŸkusu olmasın.

SÃœREKLÄ° Ä°STÄ°ÅžAREDE OLACAÄžIZ

Yönetim olarak bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel konularında kurum, kuruluş başta olmak üzere paydaşları ile istişare ederek sorun ve çözüm önerilerinin takipçisi olacaklarını anlatan Ünlüer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu kapsamda lojistiÄŸi, enerjisi, balıkçılığı, tersaneciliÄŸi ile denizi her açıdan bereketli olan bölgemizin ve ilçemizin önemli ekonomik dinamiklerinden biri haline gelmek istiyoruz. Bu güne kadar kat edilen mesafeye katkı vermek istiyoruz.

Tekrar etmek istiyorum; odamızın iletiÅŸimini daha organik tutacağız. Bunu saÄŸlamak için her açıdan - her arenada daha etkin ve aktif rol almak için çalışmalar planlıyoruz. Dijital ortamda da, birebir iliÅŸkilerde de diÄŸer paydaÅŸlarımızla olduÄŸu gibi siz deÄŸerli basın mensupları ile de sık sık bir araya gelip durum deÄŸerlendirmesi yapıp, sorularınızı cevaplandıracağız. Bir bakıma bu toplantılarda sizler de bize yön vereceksiniz. Bu anlamda iÅŸ birliÄŸiniz için ÅŸimdiden teÅŸekkür ediyorum.”

SÖZÜNÜ YİNELEDİ

Ãœnlüer, seçimler öncesi yaptığı açıklamada, “Söz Veriyoruz” baÅŸlığı altındaki söylemleri tekrarlayarak, “O gün  ‘Ãœyelerimizin dertlerinin sesi olmaya, sektörümüzün nefesi olmaya, sorunların çözümünde nefer olmaya söz veriyoruz’ demiÅŸtim. Åžimdi ses, nefes, nefer olma çalışma zamanıdır” diye konuÅŸtu.

Ä°MEAK Karadeniz EreÄŸli Åžube baÅŸkanı OÄŸuz Ãœnlüer, yaklaÅŸan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, “baÅŸta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaÅŸları olmak üzere rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Toplantıda; Ünlüer, Ereğli DTO Meclis Başkanı Kamil Ustaoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Burak Gürdal, ile Sayman Kağan Boy, Şube Müdürü Bülent Şanal'ın da hazır bulunduğu toplantıda sorularını yanıtladığı basın mensupları ile çay içerek sohbette bulundu.

İŞTE YÖNETİM

DiÄŸer yandan Kamil UstaoÄŸlu’nun Meclis baÅŸkanı, Ãœnlüer’in yönetim kurulu BaÅŸkanı seçildiÄŸi EreÄŸli DTO Yönetiminde; Meclis baÅŸkan Yardımcılığına Hasan Tahsin Karaer seçilirken, Muhammet Mustafa Çakır ile Mustafa Kemal BektaÅŸ da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo