Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ-ALAPLI-KOZLU VE KİLİMLİ'DE OPERASYON !

EREÄžLÄ°-ALAPLI-KOZLU VE KÄ°LÄ°MLÄ°'DE OPERASYON !

2 ilçede uyuşturucu operasyonu. Çok sayıda gözaltı var


EreÄŸli, Alaplı, Kozlu ve Kilimli Ä°lçelerinde yapılan uyuÅŸturucu operasyonun da çok sayıda zanlının gözaltına alındığı öğrenildi. 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü 18.10.2022, 19.10.2022 ve 20.10.2022 tarihlerinde Kdz. EreÄŸli, Alaplı, Kozlu ve Kilimli Ä°lçelerinde uygulama gerçekleÅŸtirdi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından (3) şüpheli şahıs yakalandı. Uygulama kapsamında (12) gram uyuşturucu madde ve (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. V.T, E.A. ve İ.K. isimli şüpheli şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlemler yapıldı.

Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından (7) şüpheli şahıs yakalandı.

Uygulama kapsamında uyuÅŸturucu madde ele geçirildi. N.Z, M.C.T, M.G, M.Ç, Y.K, T.K. ve S.T. isimli şüpheli ÅŸahıslara UyuÅŸturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli iÅŸlemler yapıldı.Kilimli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından (1) şüpheli ÅŸahıs yakalandı. Uygulama kapsamında (30) gram uyuÅŸturucu madde ve (13) adet hint keneviri bitkisi ele geçirildi. G.Z. isimli şüpheli ÅŸahsa UyuÅŸturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan adli iÅŸlemler yapılarak Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığına sevk edildi. Alaplı Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından (5) şüpheli ÅŸahıs yakalandı. Uygulama kapsamında (18) gram uyuÅŸturucu madde ve (15) adet uyuÅŸturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ö.B, T.B, E.A. ve Ö.A. isimli şüpheli ÅŸahıslara UyuÅŸturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli iÅŸlemler yapıldı. E.K.. isimli şüpheli ÅŸahsa UyuÅŸturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan adli iÅŸlemler yapılarak Alaplı Cumhuriyet BaÅŸsavcılığına sevk edildi” denildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo