Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ !.

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ !.

ERMED 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.


Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği’nin Birinci Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kdz. Ereğli Öğretmenevi Lokali’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da ilk konuşmayı, dört ay önce kurularak hızla çalışmalarına başlayan ERMED’in Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü yaptı ve Genel Kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti. Divan heyeti, Fikri Kapan’ın başkanlığında Yeşim Çakır ve İzzet Aslanbay’ın katılımıyla oluşturulurken, Genel Kurul gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından, faaliyet raporu oylanarak kabul edildi. Daha sonra mali rapor da okunarak oylamaya sunuldu. Mali raporun oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından, derneğin 2021-2024 dönemine ait tahmini bütçesi de oylanarak kabul edildi. Genel Kurul’da, derneğin federasyon üyelikleri veya kurucu üyeliklersöz konusu olduğunda vedelegelerin belirlenmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi de görüşülürken, bu gündem maddesi de oylanarak kabul edildi.

Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da, ERMED Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Doğan Gönüllü,  Fikri Kapan, Hüseyin Aksakal, Aykut Ateş ve Sabriye Aşır; Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine İzzet Aslanbay, Yusuf Zobar, Şafak Negüzel, Didem Yıldıztepe ve Ersay Gönüllü;

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Arzu Tekin, Yeşim Çakır ve Fahrettin Özaydın; Denetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Yasin Akçın, Funda Arslan ve Zeliha Kapan seçildiler.

Genel Kurul Toplantısı’nın dilek ve temenniler bölümünde, derneğin tüm üyeleri tek tek söz alarak dernekle ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler. Olağan Genel Kurul, toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo