Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ YILDA YENİLENDİ..

YENİ YILDA YENİLENDİ..

“Marina Cafe & Restorant” kısa aradan sonra yeniden müşterileri ile buluştu.


Ereğli’deki “Marina Cafe & Restorant” kısa aradan sonra yeniden müşterileri ile buluştu.

İlçede 19 Kasım’da yaşanan aşırı sağanak yağış ve tam fırtına sonrası 3 kilometrelik sahil bandının tamamında hasar oluşurken, bu olumsuzluktan Marina Cafe & Restorant’da etkilenmişti.

Marina Cafe &Restorant işletmecileri, yaşanan afetten büyük oranda etkilenen mekanda zaman kaybetmeden yeniden bakın ve onarım çalışmalarına başladı.

Kısa sürede önemli kısmında tamamlanan çalışmalarla birlikte, alınan yeni tedbirlerle mekanın daha da korunaklı olması sağlandı.

Bunun yanı sıra, başta mutfak olmak üzere tüm kullanım alanın elden geçirilen mekan, ilk günkü özelliği ile Yeni Yıla da hazır hale getirildi.

Marina Cafe & Restorant İşletmecileri, müşteri kabul etmeye başladıkları mekanda aynı zamanda yeni yıl için de çeşitli sürpriz hazırlıklar yaptıklarını belirtirken, “yaşanan afetten zarar gören esnaf ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Bu zorlu süreçte bize destek olan tüm resmi kurum ve bölge halkımıza teşekkür ederiz” dediler.

Özellikle gün içinde çocuklar için hazırlanan bölümler, özel fotoğraf çektirme alanları, hava koşullarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vesilesiyle tamamı kullanılabilen açık alanda kahvaltı ve yemek ikramları sunulan Marina Cafe &Restorant, 2024’e girilen bu günlerde hizmet ve kalite konusundaki önceliğini de koruyor.

YENİ YILDA YENİLENDİ..

“Marina Cafe & Restorant” kısa aradan sonra yeniden müşterileri ile buluştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo