Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ SÖZLEŞME !

YENİ SÖZLEŞME !

197 memur ve 3 sözleşmeli personeli kapsayan toplu sözleşme imzalandı.


Kdz. EreÄŸli Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında Belediyede çalışan 197 memur ve 3 sözleÅŸmeli personeli kapsayan toplu sözleÅŸme imzalandı. Memurlara en yüksek orandan zam verdiklerini belirten BaÅŸkan Posbıyık, “Hayırlı olsun” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nde çalışan 197 memur ve 3 sözleÅŸmeli personeli kapsayan 2023 yılı ilk 3 aylık toplu sözleÅŸme, Tüm Bel-Sen sendikası ile imzalandı.

Başkanlıkta gerçekleşen imza törenine Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Okur, Tayyar mendeş, Oğuz Cömert, Atilla Bulak, Selma Açıkgöz, Başkan Danışmanı Atike Önder, Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı İsmail Sefertaş, Mali Sekreter Hakkı Altınkaya, Şube Örgütlenme Sekreteri Selcan Cansızoğlu, Şube İdari ve İşyeri Temsilcisi Maide Kelenpeli ve Şube Tis ve Hukuk Sekreteri Fatma Özaydın ile memurlar katıldı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı İsmail Sefertaş ile sözleşmeye imza attı.

Başkan Posbıyık, sözleşmede memurlarla ilgili olarak, yasanın öngördüğü en yüksek oranda zam yaptı.

Sözleşmenin çalışanlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“Her zaman olduÄŸu gibi sizleri iyi ÅŸartlarda ve huzurlu bir ortamda çalışmanızı saÄŸlamak için tüm gayretimi gösterdim. Bu huzurlu ortamı saÄŸlamakta bir yöneticilik baÅŸarısıdır. Yardımcılarıma, müdürlerime ve tüm çalışma arkadaÅŸlarıma bana yardımcı oldukları için teÅŸekkür ediyorum. Bundan sonrada aynı ivme ile yolumuza devam edeceÄŸiz. Yasaların verdiÄŸi imkanlar ölçüsünde bugüne kadar en iyisini yapmaya çalıştım. Kamu görevlilerinin toplu iÅŸ sözleÅŸmesinde, devletçe belirlenen tavan dahilinde yine en yüksek oranda zam yapıldı. Hayırlı olsun.”

Tüm Bel-Sen Zonguldak Åžube BaÅŸkanı Ä°smail SefertaÅŸ ta BaÅŸkan Posbıyık’a tüm memur ve sözleÅŸmeli personel adına teÅŸekkür ederek; “BaÅŸkanımız bugün sözleÅŸmeyi bir imzaya baÄŸlayalım dedi ve koÅŸa koÅŸa geldik. Bugün 3’üncü ve mutlu sona erdirdiÄŸimiz bir toplu iÅŸ sözleÅŸmesi. Umarım önümüzdeki günlerde daha iyi daha güneÅŸli günleri göreceÄŸiz. Belediye baÅŸkanımıza teÅŸekkürü bir borç biliyoruz, huzurlarınızda teÅŸekkür ediyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo